Багатодiтні сім’ї просять допомоги!

Багатодiтні сім’ї просять допомоги!

На гарячу лінію газети звернулася багатодітна мати

“По всій Україні діти їздять в транспорті по посвідченнях. Навіть у Вінницькій області так. Але окрім Козятинського району! На автостанції купляємо квитки по посвідченнях, а їхати не можемо. Водії везуть тільки тоді, коли заплатиш повну ціну. Пояснюють тим, що ніхто гроші не перераховував їм.

Просимо допомоги. Куди звертатися і хто видасть гроші дітям на проїзд”.

Конкретний маршрут, який не везе без повної ціни? Виявляється, Козятин - Сошанськ через Журбинці, Дубові Махаринці, Блажіївку.

Відео дня

Газета звернулась за коментарем до першого заступника голови Козятинської райдержадміністрації Сергія Прохорова.

—  Дійсно, діти з багатодітних  сімей мають право на користуювання пільгами, — повідомив Сергій Валерійович. —  Дане питання було підняте на координаційній раді. Головам сільрад та перевізникам озвучили питання щодо преревезення всіх пільговиків і відшкодування затрат на це. Всім сільрадам, оскільки це прерогатива органів місцевого самоврядування, було вказано на те, що потрібно передбачити в своїх бюджетах кошти на це. Перевізники  завірили, що таких випадків не було, щоб не взяли по пільзі дітей. Ніколи, коли вони показують посвідчення, що з багатодітної родини, не було відмовлено. Хоча держава не відшкодовує поки що нічого.

За словами пана Прохорова, інформації щодо не перевезення дітей пільгової категорії до райдержадміністрації не надходило.  Однак, зараз при наявності такої скарги, питання розглянемо відповідною комісією та вживемо заходи по унеможливленню таких випадків на території району.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up