Базарні ціни і казуси на “Хлібодарі”

Базарні ціни і казуси на “Хлібодарі”

Газета “RIA-Козятин” відстоювала і відстоює малий та середній бізнес. Відстоює газета і тих, хто на ринок прийшов торгувати не з доброї волі. Підримуємо позицію, що молочна, м’ясна та рибна продукція повинна продаватися в спеціально відведених місцях - павільйонах. Така продукція повинна проходити санітарний контроль, щоб мешканці Козятина та гості нашого міста знали, що вони купують

Самі торгуючі також повинні розуміти, що вулиця В. Земляка — не торговельний майданчик, а проїжджа частина вулиці. Продавці продукції повинні розташовуватися так, щоб мали розминатися автівки.

Під час проведеного рейду в останній день літа кореспондентами нашої газети були й зафіксовані ціни на основні продукти харчування. Наприклад, м’ясо 95-130 грн. Риба морожена 45-140. Сметана сепараторна 100 грн за літр. Сир коров’ячий 70 гривень за кілограм. Десяток яєць курячих (магазинних) в середньому 25 гривень.

Тепер з полегшенням можуть дихати наші жінки-куховарки. У них з’явилася можливість варити український борщ. Ще недавно деякі винахідниці української кухні пробували його варити з привозними бананами. Адже вітчизняна морква була дорожчою за банани. Тепер кілограм моркви коштує 13-15 гривень. Картоплю в середньому продають по 5 гривень за кілограм.

Відео дня

Дивує трохи ціна кукурудзи в початках. У одних продавців цей продукт продавався за 2 гривні за штуку. У інших продавців такий же товар коштував 5 гривень за качан. А чоловік, який торгував різнокольоровою кукурудзою, правив за свою новинку всі 10 гривень. Яка б та кукурудза не була, вона так і залишиться кукурудзою. І правити за неї стільки, як продають її вареною на дешевих морських пляжах, у Козятині неприпустимо. Тому звертаємось до таких, щоб пам’ятали: Козятин - це місто не тільки купки мільйонерів. У основному тут живуть люди, яких держава посадила на субсидії.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up