Бездоріжжя можна … освятити, щоб не ремонтувати

Бездоріжжя можна … освятити, щоб не ремонтувати

Вулиці Героїв Майдану та Князів Острозьких мають спільну історію. Їх роз’єднує річечка, яка там протікає та є місток, який з’єднує ці дві дороги. Правда, з цим містком тепер біда. У ньому провалилась дорога, про це “RIA-Козятин” повідомляла на сайті kazatin.com.

І ось 3 червня біля згаданого містка з’явилась ремонтно-дорожня бригада. Працівники трохи постояли, порадились та й почали проводити ямковий ремонт на вулиці Героїв Майдану від річечки в сторону центру. А в провалля, що на містку, поставили красиву, розкішну, зелену гілку. На проїжджій частині з’явилася така краса, що й чіпати шкода. Бракує тільки знайти когось, щоб освятив ту зелень на дорозі. І проблема вирішиться на цілий рік. Ні один навіть не дисциплінований водій на святе місце не наїде. І кошти можна заощадити. Отож, освятіть бездоріжжя, та й не ремонтуйте його.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Владислав Кірган

    Авось коріння пустить ота зелень і буде чудо-юдо серед дороги - деревце...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up