Біля хати зробили пустелю

Біля хати зробили пустелю

А РЕМівці заспокоюють проведенням роз’яснювальної роботи

До редакції “RIA-Козятин” звернувся обурений мешканець села Сестринівка. Анатолій Лещук розповів, що 12 січня біля будинку його матері на вулиці Польова, 43 РЕМівці проводили розчистку. Але працівники зрізали не тільки високорослі дерева, але понищили бузок, жовту акацію, жасмин та інші.

— Ці кущі не несли ніякої загрози лінії електропередач, — говорить Анатолій Іванович. — Так як у висоту були 1,5-2,5 метра. Кущі служили захистом, тому що будинок знаходиться біля самої дороги.

За словами пана Лещука, працівники РЕМу проводили розчистку в той час, коли господаря не було вдома. І дерева, які дійсно заважали лініям електропередач, вони не позрізали, зате “попрацювали на славу” над кущами.

Відео дня

Прокоментував ситуацію газеті “RIA-Козятин” головний інженер Козятинських ЕМ Віктор Козак.

— Дійсно, 12 січня проводилася планова розчистка дерев під лініями електропередач, — каже він. — Наші працівники намагаються не видаляти кущі, які не заважають роботі енергообладнання. До нас приходив пан Лещук. Ми з ним поспілкувалися. Плануємо поїхати в Сестринівку та подивитися, що там вирізали. Якщо вина нашого персоналу буде підтверджена, то будемо проводити роз’яснювальну роботу.

Взагалі, кількість скарг громадян внаслідок порізок живих дерев працівниками електричних мереж на Козятищині зашкалює.

(в наступному номері читайте продовження теми)

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Гость

    Взагалі, кількість скарг громадян внаслідок порізок живих дерев працівниками електричних мереж на Козятищині зашкалює.



    А как бы зашкаливали жалобы если бы из-за этих деревьев рвало ЛЭП и все те кто орет и выступает сидели бы без света???  Вот если бы РЕСовцы заставили хоть одного хозяина срезать в определенный срок свои деревья, что мешают ЛЕП, а за не выполние штраф, то тогда бы что заговорили.Народ у нас такой, сделай плохо или хорошо всеравно не догодишь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up