Будьте уважні та обережні! Шахраї не сплять.

Будьте уважні та обережні! Шахраї не сплять.

Кримінальна хроніка

29 листопада

У майстерні в Іванківцях невідомі пошкодили вікно і вкрали звідти редуктор, електронасос, ліхтар типу “Шахтар”, дошку для креслення, старі деталі до електротехніки.

З нежилого будинку в Махнівці поцупили металеву ванну та п’ять чавунних батарей.

Відео дня

30 листопада

Козятинчанин повідомив поліцію, що його син програв 500 гривень в незаконних гральних автоматах “Дукан”.

З території ТОВ “Поділля” викрали два металевих швелери та дві залізобетонні електроопори.

У лісосмузі біля Збаража знайшли снаряд часів Другої світової війни 88 мм калібру.

1 грудня

З господарської будівлі в Жежелеві вкрали п’ять мішків пшениці.

У козятинчанки в потязі Київ-Козятин невідомі поцупили мобільний телефон.

2 грудня

На Білоцерківській “поцілувались” “Лада” та “Ауді”. Водії склали європротокол.

У жительки нашого міста шахраї виманили 20 тисяч гривень, 3 тисячі доларів, вироби з золота та комплект постільної білизни. А в іншої — невідомі поцупили з подвір’я ковдру, яка сушилася на дроті.

Повідомили правоохоронців, що біля пам’ятника на ПРБ працюють ігрові автомати. Поліція опитала адміністратора ПП “Українська Національна лотерея”, яка пояснила, що вони діють на підставі договору.

На Грушевського біля офісу нотаріуса знаходилась людина в неадекватному стані. Про це повідомили правоохоронців. Чоловіка доставили до відділу поліції для складання адмінпротоколу за перебування в громадському місті в стані алкогольного сп’яніння.

3 грудня

У 19-річного непрацюючого козятинчанина при поверхневому огляді в кишені куртки виявили два згортки з коноплею.

Поліцію знову повідомили про ігрові автомати на ПРБ біля пам’ятника.

4 грудня

На автодорозі Житомир - Могилів-Подільський біля Тучі сталася ДТП без постраждалих. Водій автомобіля ВАЗ, 23-річний вінничанин, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем “Тойота Прадо”, яким керував 57-річний житель Коростишева. Останньому згодом стало погано і його госпіталізували у лікарню. Обидва керманичі були тверезі.

З території домоволодіння 56-річного козятинчанина поцупили 15 метрів двожильного кабелю.

Жительці Великого Степу нанесла тілесні ушкодження односельчанка.

У Козятинській ЦРЛ так бешкетував хворий з розладами психіки та поведінки, що лікарям довелося кликати на допомогу поліцію.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up