Бузина врятувала від смертельної хвороби

Бузина врятувала від смертельної хвороби

Чоловік з Болгарії розповів про свій спосіб боротьби з раком.

 

«У 2002 році я виявив пухлину мозку — доброякісну. Мене негайно помістили в лікарню. Пухлина була 5 × 5 см, але операція пройшла успішно. Для мене нейрохірурги в цій лікарні є кращими в Болгарії.

Через два роки результати показують, що пухлина рецидивна (метастатична) і майже однакового розміру. Я повинен був зробити нову операцію. Отримав параліч лівої ноги. Лікарі дослідили, що пухлина була атипова. Потім я пішов в онкологію. Почалася променева терапія, але це не допомогло. Знову була операція. Після цього я відправився на реабілітацію і там, на моє щастя, зустрів людину, яка змінила моє життя. Чоловік поділився зі мною тим, що страждає на рак нирки. Після того, як операція виявилася невдалою, йому залишалося жити 3-4 місяці. Він познайомився з жінкою, яка розповіла про рослину і метод приготування її для лікування. Трава називається бузина — чагарник, що росте в пустелях і навколо річкових каналів. Зростає в кінці серпня - початку вересня.

Домашній рецепт

Відео дня

Плід повинен бути досить зрілим, щоб мати лікувальні властивості. Вимийте бузину і помістіть в банки, чергуючи один шар бузини і один шар цукру, поки ви не заповните банку. Зберігати в сонячному місці для бродіння.Через два тижні зберігайте в холодильнику. Можете зробити 2, 3 або 4 банки, але дві — необхідні для лікування  протягом усього року. Приймайте одну чайну ложку щоранку натщесерце, за 10 хвилин до їжі.

Я чекав 2 місяці, щоб набрати бузину і приготувати рецепт. Я почав його вживати. З минулої операції пройшло 4 роки — до цього часу у мене не було метастатических клітин.

До речі, і здорові люди можуть спробувати цей засіб (той, хто хоче посилити імунну систему). Наприклад, це допомагає проти грипу…”

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up