Чотири переможці на відкритому Кубку України з карате

Чотири переможці на відкритому Кубку України з карате

Гордість Козятина — Марія Ковальчук, Денис Ващевський, Лена Данчук та Дмитро Шутов

Київ 16-17 березня приймав каратек з усієї України. Пройшов відритий  Кубок України з карате кіокушинкай-кан. про це повідомив газету “RIA-Козятин” тренер, представник команди міста Козятин Дмитро Живчик. За його слоавми, учасниками турніру стали понад 400 спортсменів зі всієї України. Була представлена команда з республіки Білорусь.

За наше місто виступили юні спортсмени, вихованці відділення карате КДЮСШ та учасники спортивного клубу карате «ТАКО».

У віковій категорії 2008-2009 р.н. золото твиборола Марія Ковальчук. Вона здолала у відбіркових поєдинках трьох суперників.

Відео дня

У віковій категорії 2006-2005 р.н. — Денис Ващевський виборов срібну нагороду. Серед учасників 2005-2004 р.н.— Лена Данчук також отримала срібну медаль І Дмитро Шутов у віковій категорії 2003 -2002 р.н став бронзовим призером змагань.

— Загалом турнір залишив двояке відчуття, — каже Дмитро Дмитрович. — З однієї сторони, велика кількість учасників з різних федерацій, регіонів, клубів — це, звичайно, гарний досвід для спортсменів. З іншої сторони, від кількості учасників не повинна страждати якість  організації заходу. На жаль, з організацією змагань, якістю та компетентністю суддівства на означеному турнірі, не все було гаразд…

Редакція вітає переможців, які прославляють наше місто. Бажаємо подальших перемог!!!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Пётр Шутов

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up