Дах на Катукова, 41 діждався рубероїду

Дах на Катукова, 41 діждався рубероїду
Пересвідчившись, що гриби на стелі не їстивні, комунальники все таки будуть ремонтувати дах

Але тепер на заваді дощі, отож доведеться ще пожити з мисками

У редакцію газети “RIA-Козятин” звернулися мешканці вулиці Катукова і розповіли, що ранньою весною, коли на дахах будинків почав танути сніг, в будинку №41 відчули це. Весняна вода дошкуляла тільки тим, чиї квартири на п’ятому поверсі.

Зібрали підписи, кому така вода зайва, та й пішли з тим документом у комунальне підприємство “Відродження”. Там документ прочитали, заглянули в свої нормативні документи і, за словами мешканців будинку, сказали: “Вибачте, до ремонту даху ще дуже далеко”.

Жильці самотужки полізли на дах будинку і залатали місця, в яких тала вода знайшла собі найкоротший хід. На тому й заспокоїлись. Але проблема залишилась.

Відео дня

Перед Днем Незалежності у мешканців квартири 71, яка найбільше страждає від дощів і снігу, з’явився промінь надії. “Відродженці” обіцяли прийти і подивитись, що там на тому даху коїться. Та все марно. Розписки, що прийдуть дивитися, ніхто ж не давав. От і дивляться на цвілу від вологи стелю та рештки шпалеру, що ще якось тримаються, прикриваючи собою гриби. І молять Господа, щоб не було дощу.

У КП “Відродження” так прокоментували ситуацію: “На дах будинку, що на вулиці Катукова, 41 в понеділок, 4 вересня, завезли рубероїд. Зараз покрівля даху мокра від дощу. Як тільки стане на погоді, проведемо ремонтні роботи покрівлі даху”.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up