День молоді — як чоботи на руки

День молоді — як чоботи на руки

Підготувались класно, а людей не повідомили

У неділю, 25 червня, в нашому місті  відзначали день молоді. У святковій програмі були такі заходи, як майстер-клас від майстрині кулінарного мистецтва Тетяни Шведової по розпису імбирного печива. Показові виступи наймолодших учасниць секції художньої гімнастики при Козятинській ДЮСШ. Перегляд творчих робіт від молодих міста на фотосушці. Виступи молодої майстрині-вишивальниці. Соціальна акція “Молодь в світі без насильства”. Виступи молодих вокалістів. Але то на папері.

На площі зібралася купка людей, які подивилися на обдарованих гімнасток. Потім присутні одягли рукавиці та розписували імбирне печиво

 

Відео дня

 

Послухали пісню в виконанні вокалістки Тетяни Фабіцької… Та й порозходились...

Вже 28 червня, в День Конституції України, було жвавіше. В парку для молоді пройшов майстер-клас гри на музичних інструментах. Його провів козятинський рок-гурт “ORION”. Ілля Мхеідзе навчав грати на ударних, Артур Корніюк — на електрогітарі. Майстер-клас був для всіх бажаючих, але цільовою аудиторією були дітки від 4 років. Вони із превеликим задоволення зображували рок-зірок та досить впевнено грали на барабанах та гітарі.

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up