День відкритих дверей з врученням “оскарів”

День відкритих дверей з врученням “оскарів”

Навчальний заклад “Школа-інтернат-гімназія” Козятинської районної ради, яку очолює Зіновій Москалевський, доречно алегорично назвати кузнею розвитку дитини в її творчості, як особистості.

Підтвердженням цього став “День відкритих дверей”. Свято відбулося 27 квітня 2018 року в актовому залі школи. Кількість глядачів та задіяних в постанові свята вражає. Сфера активності педагогів і вихованців максимально розширена. Склалось враження, що діти і вчителі живуть разом вдень і вночі, ніхто нікуди додому не йде, бо інакше, як можливо освоїти такий обсяг праці, зрежисувати, відшліфувати та продемонструвати.

Свідчить це лише про одне — колектив стабільний, професійний, скріплений правильним маркетингом управління закладом.

У спілкуванні з дітьми, вдалося взнати дивну річ: багато хто з учнів готові долати труднощі дороги, інколи десятки кілометрів, аби навчатись не деінде, а саме у цьому закладі. Це і є найкраща оцінка успішності закладу та педагогічного колективу.

Відео дня

У програмі свята пройшло вручення нагород (оскар-2018) талановитим учням. Їх отримала більшість дітей. Також відбулося відкриття оновленого Музею Бойової

Слави та презентація пошуково-дослідницького учнівського клубу “Terra Incognita”.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up