DiabetFest 2018. Найочікуваніша зустріч року для людей з діабетом!

DiabetFest 2018. Найочікуваніша зустріч року для людей з діабетом!

31 березня 2018 у Києві відбудеться масштабна освітньо-розважальна зустріч для людей з цукровим діабетом і їх сімей - DiabetFest 2018.

Події такого масштабу і формату в Україні ще не було. Фестиваль вже набув статусу міжнародного, оскільки брати участь приїдуть не тільки пацієнти з різних міст України, а й з Литви, Молдови та Білорусі.

У програму входить: виступи провідних ендокринологів країни, зіркових дієтологів, психологів і діабет-блогерів, розіграш діа-подарунків і ще багато всього яскравого і цікавого.

  •  На фестивалі працюватимуть «зони здоров'я», де кожен бажаючий зможе безкоштовно перевірити зір, здати аналіз крові на цукор і глікірованний гемоглобін, пройти обстеження на аналізаторі маси тіла.
  •  Для дітей, які братимуть участь у фестивалі, передбачена освітньо-розважальна програма.
  •  Також учасники зможуть особисто поспілкуватися з експертами і поставити питання; познайомитися між собою та обмінятися досвідом.

Відео дня

Участь у Фестивалі безкоштовна. Реєстрація на сайті обов'язкова!

Ознайомитися з програмою, спікерами і всіма сюрпризами можна на сайті: diabetfest.com

Організатор фестивалю: журнал «Сахарок» (сахарок.com)

Адреса проведення: м.Київ, вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», конференц-зал Хрещатик

Дата і час проведення: 31.03.2018, з 11.00 до 17.00

Офіційний сайт: diabetfest.com

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку Від читача 09:28 Пожежний схематоз 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up