Дітям пропонують дихати на повні груди ароматами відходів

Дітям пропонують дихати на повні груди ароматами відходів

Спортивний майданчик, що на вулиці Грушевського, єдиний в нашому місті, де проводять змагання на рівні області.

У ньому кожен рік проводять зональні турніри до Олімпійського дня. Це майданчик, в якому набувають майстерності шкільні спортивні колективи. Буває, що за відсутності на майданчику дітей, манежем користуються ветеранські команди.

Батьки юних спортсменів були приємно здивовані, що біля манежу міська влада почала будівництво роздягальні. Та як стало відомо, вони помилялися. Тут облаштовували накриття під сміттєві баки.

Те, що в баках часто відбувається бродіння продуктових відходів, ні для кого не секрет. У період гниття відходить не той аромат, яким можуть дихати діти на повні груди. Та й кількість мух, які зберуться на свою трапезу, викликатимуть антисанітарію в районі спортивного майданчика.

Відео дня

З цього приводу мешканці прилеглих до спортивного майданчика будинків кажуть, що те накриття дійсно робилося для сміттєвих баків. І це не зважаючи на те, що вони стоять зовсім в іншому місці.

І у нас так завжди: влада спочатку приймає рішення, а вже потім пробує домовитись з громадою. Навіть, коли таке рішення є абсурдним.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ii Віктор

    а як приємно мешканцям багатоповерхівки, коли матюки гравців розлітаються на весь двір або м"ячі б"ють по головах їх дітей!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. Від читача 09:28 Пожежний схематоз 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up