До універмагу — безкоштовно, а далі — плати..

До універмагу — безкоштовно, а далі — плати..

Пенсіонери не розуміють, чому не можуть скористатися пільгою в маршрутці №1

Стабільно погано

Про те, як у нашому місті працює міський транспорт, нікому розповідати не потрібно. Можна сказати: ”Працює стабільно погано”. Усі маршрутки постійно спізнюються на 10-15-30 хвилин. Був такий випадок, коли “трійка” не могла відправитися з зупинки “Газконтора”. У маршрутку зранку, як у рукавичку, “набилось” стільки пасажирів, що задні двері не зачинялися. Вийшли із ситуації дуже просто — пані перевізниця “підперла” плечима двері і тоді автобус рушив. А ще цікаво спостерігати за змаганнями “трійки” і “сімки” за пасажирів. Водій автобуса №3 мчить “на всіх парах”, щоб випередити маршрут №7 на ПРБ. І, таким чином, “перехопити” пасажирів. Існує навіть такий жарт: “он ще три гривні йде” (така вартість одного квитка).

Інколи трапляється й таке, що маршрут “зникає” взагалі. Таке відбувалося останнім часом із №6. Він “щез” на якийсь період часу, а тепер з’явився знову.

Відео дня

Та й автобусні зупинки, ще, на жаль, не облаштовані на користь пасажирів...

 

Графік руху автобуса №1 “тримається в таємниці”?

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” зателефонували люди похилого віку. Вони розповіли, що не можуть самотужки розібратися, коли можуть безкоштовно їздити в автобусі. Коли “ходить” маршрут №1, а коли —  №4? Адже тільки маршрутом №1 у Козятині пенсіонери мають право проїхати безкоштовно.

А місяцем раніше старенькі  ділилися із журналістами іншою бідою. Вони були обурені поведінкою контролера даного маршруту. Адже остання дозволяла собі у грубій формі спілкуватися з пенсіонерами.

Роз’яснив “тонкощі руху транспорту” містом перевізник Ігор Казьмірчук.

— Не вірю. Усі пенсіонери можуть розповісти цей графік із закритими очима, — каже пан Ігор. — Ми перевозимо безкоштовно людей похилого віку не перший рік. Але якщо комусь щось не зрозуміло, то така людина може звернутися за роз’ясненнями до кондуктора.

Перевізник надав точний графік руху “безкоштовного” маршруту під №1.

Від універмагу цей рейс відправляється о 8.45, 10.45 та 12.45.

З вул. Івана Франка — о 9.20, 11.20 та о 13.20. Інші рейси цього ж автобуса — маршрут №4. І він платний для всіх.

То, може, проблема захована не в графіку, а у вмінні персоналу знаходити спільну мову із пасажирами-пенсіонерами?

 Марічка Стасюк

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up