Досвідчена лікар Козятинської районної лікарні переграла поліцію

Досвідчена лікар Козятинської районної лікарні переграла поліцію

Її прийняли з хабарем як посадовця

Ми провели власне журналістське дослідження, абсолютно не співпрацюючи і не контактуючи з будь-якими представниками силових структур. Ми не спілкувалися з учасниками подій. Інформація зібрана  з кола, приближених осіб до потерпілих і підозрюваних.

Події розгортались так. Мама, що працює в тій же лікарні, де і посадовець-лікар, звернулась до голови ЛКК з обговоренням проблеми: продовження групи сину, що набув її на виробництві (залізниця). Несподівано напоролась на категоричне "ні" — або 8 тисяч гривень, або групи не бачити. Зауважу, що при добросовісному відношенні, хворий мав всі абсолютно законні підстави продовжити групу. Для родини інваліда сума 8 тисяч гривень була не підйомною, а найголовніше — не справедливою. Потрібно було вибирати: "відмовитись від групи (що для них нереально), дати хабар (такі витрати вбивчі) або йти в поліцію і діяти за законом, що і зробили. Чому затримана лікар потрапила в реанімацію? Виявилось, що вона досвідчена жінка з вольовим характером. Скориставшись малою кількістю залучених поліцейських, їх непрофесіоналізму, двічі з розгону по власній волі головою з усього маху розтрощила собі голову об стіну. Отримані травми виявились настільки складними, що дійсно були підстави для розміщення її в реанімації.

Виявилось, син лікарки, що потрапила в реанімацію, працює спеціалістом у голови райради на роботі в с. Махнівка зубником. Також, як і мама, має третю групу інвалідності. Оскільки зять з дочкою голови райради втекли в Київ від опіки батька (де мешкають, нам повідомили, але розголошувати це не будемо). То саме сина лікарки ЛКК залучено до роботи. Це свідчить про дружні родинні стосунки? Вирішувати читачу.

Відео дня

Чим завершиться тепер справа, є лише одна версія: її визнають неосудною, а по народному божевільною? Лікарів, а вірніше посадовців, це влаштовує, оскільки і вони будуть неосудними за відсутністю доказової бази.  Але всім зрозуміло, що це колективний злочин, що триває роками. І, як виявилось, організований високопрофесійними корупціонерами, до рівня яких поліції ще треба рости. Тому і служать у них на побігушках клоунами у формі з пістолетами і зарплатами?

Нагадаємо, що голова ЛКК має  чотири квартири (одна у Вінниці і три в Козятині), 2016-го року “Фольсваген”. Вона зараз у психушці у Вінниці. По справі проходить ще одна лікарка (терапевт місцевого МСЕКу) та вінницький лікар ЛКК. Пані терапевт випущена з СІЗО, завдяки чималій заставі, до суду додому.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Aleksandr Franchuk

    Знаючи данного лікаря то тут зовсім не дивно що вона двічі головою в стіну.

    А також знаючи її махінації і відношення до пацієнтів, логічним було б вимагати максимального терміну увязнення з конфіскацією майна.
  • Танюша Урсун

    двічі з розгону по власній волі головою з усього маху розтрощила собі голову об стіну

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/lyudi/dosvidchena-likar-kozyatinskoyi-rayonnoyi-likarni-peregrala-politsiyu-10677943.html

    смех и грех. не стыдно такое писать)))

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up