Драйв від депутата

Драйв від депутата

Починаючи з неділі, 24 грудня, школярам і дошкільнятам чиновники організовують різні новорічні розваги.

У переддень Нового року діти і гості міста отримали подарунок від депутата обласної ради Ірина Колесник. Вона привезла цирковий колектив “Драйв” з Вінниці. Діти побачили захоплюючі номери від артистів цирку.

З самого початку клоун в масці вовка запросив на сцену дітей і вони разом пританцьовуючи проїхались по сцені паровозом. Наступним номером був виступ гімнастки з обручами. Вона крутила на собі їх стільки, що партнеру клоуну доводилося підносити двома руками. Після виступу спортсменки циркового жанру, обручі взяв товариш дітей клоун. Він запросив на сцену найбільш активних, щоб вони навчили клоуна крутити на собі колесо. Коли мелодія затихла, настала черга фокусника. Він з хустинки робив тростину, з рукава витягав квіти, а інший артист цирку готував колісницю, щоб ще більше розвеселити дітей. А вони самі дивувались, як у них не звалюється тарілочка, яку запустив клоун. Цей номер програми маленьким козятинцям на стільки сподобався, що клоун не встигав всім охочим підносити тарілочки, що крутились.

Попереду був найбільш захоплюючий вид циркової програми — “ Вогняне шоу”. Глядачі, яких було близько сотні, побачили юнака-актора з оголеним торсом. Він ставав босоніж на подрібнене скло та лягав на нього спиною. Ножі, що застрявали в деревині, за мить відлітали від тулуба циркового йога. Та піднявшись на ноги, юнак ще й пройшовсь по вогню босими ногами. Це був останній номер циркової програми колективу “Драйв”.

Відео дня

Гості з Вінниці разом з Дідом Морозом, Снігуркою та депутатом обласної ради Іриною Колесник подякували мешканцям нашого міста за теплий прийом і дружню атмосферу. Побажавши жителям міста дочекатися нових зустрічей з ними, відкланялись.

Змінили їх на сцені артисти аматори з села Глуховець з концертною програмою “Від Миколи до Різдва.”

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up