Вражає безпринципність голів сільрад Козятинщини

Вражає безпринципність голів сільрад Козятинщини

Думка іншої людини

 

 

Популізм та нечуваний цинізм

Здійснено терористичний акт. А голови сільрад Козятинського району переймаються, як потерпілий, що чудом вижив після теракту, словесно “образив” керівника району. Ще й хором морально засудили потерпілого.

Влада вважає, що тільки їй підконтрольні ЗМІ глаголять істину. Одне із найуспішніших місцевих регіональних видань” RІА-Козятин”, що визнане кращим населенням регіону по Україні. Як підтвердження — дипломи закордонних ЗМІ.

Голови району та сільських рад не запрошували на жодний захід наше видання. У листі-зверненні написали неправду.

Відео дня

Голова районної влади за фактом сколотив банду із посадовців, депутатів, голів сільських рад району та силових структур. Саме про це свідчить цей лист.

Їх цинізм зашкалює. Скоєно тяжкий злочин. Особливо небезпечним шляхом. Що має всі ознаки терористичного  акту (ст. 258). Тероризм – суспільно небезпечна діяльність, яка полягає у свідомому, цілеспрямованому застосуванні насильства шляхом захоплення заручників, підпалів, убивств, тортур, залякування населення та органів влади або вчинення інших посягань на життя чи здоров’я ні в чому не винних людей, або погрози вчинення злочинних дій, з метою досягнення злочинних цілей (ст. 1 Закону України «Про боротьбу з тероризмом» від 20 березня 2003 р. №638-ІV). Основною сутнісною, характеристикою тероризму є залякування терором, насильством, підтримання стану постійного страху. До ознак тероризму відносяться також створення загальної небезпеки, що виникає в результаті вчинення суспільно небезпечних дій або погрози такими, публічний характер вчинення та мета – прямий або непрямий вплив на прийняття якого-небудь рішення, або відмова від нього в інтересах терористів.

Вони переймаються образами за самих себе в той час, як родину Стахова намагались спалити і вбити живими. Ні тобі співчуття, виділення охорони державної, громадського захисту, скинутись грошима на охорону.

Усі представники цієї влади в районі та місті втратили реально честь, людську гідність, християнську мораль. Настільки безхребетні, підлі, що донецькі терористи відпочивають. Обрані продовжують рулити районом. А ми німі на панщину ідем і діточок своїх ведемо?

Читайте на цю тему: https://koziatyn.info/lyudi/list-u-nomer-10672245.html

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up