Є у кого переймати досвід

Є у кого переймати досвід

Парк Новонароджених для молоді, пенсіонерів, молодих батьків

У Дрогобичі впроваджують проект «Створення концепції розвитку парку Новонароджених за участю громади». У парку планують проводити тематичні фестивалі, виставки, мистецькі ярмарки, кіноперегляди, ретро-вечори, спортивні змагання, неполітичні флешмоби та заходи з популяризації здорового способу життя та екології. Люди визначились, що у парку не будуть вирубуватися дерева, будуватися МАФи (крім спортивних майданчиків), не буде проводитися будь-яка торгівля (особливо спиртними напоями), гучні святкування після 21.00 та політичні заходи.

У парку обов’язково мають бути інтерактивні зони, доріжки, якісне освітлення, WI-FI, вбиральні, спортивний майданчик та територія для вигулу домашніх улюбленців. У культурному просторі парку розміститься сцена для концертів, культурних заходів та вільний простір для митців (проведення пленерів, майстер-класів).

Спортивна зона парку — доріжки для бігу, тенісний стіл, велодоріжки та велопарковки, лавки з шаховими дошками, майданчики для зайняття ворк-аутом, скейт-парк, памп-трек, тир та стіну для скелелазіння.

Відео дня

У інфраструктурі парку: автопаркінг, великі роздільні сміттєві баки в кількох місцях, загальні — по всьому парку, вбиральня, ліхтарі, лавки. Для догляду — комунальне підприємство. Обов’язкове розміщення камер відеоспостереження.

Окрім місця для вигулу собак, місця для тренування та інформаційна дошка для власників тварин. Планують соціальне кафе і мобільні точки з кавою, універсальний дитячий майданчик та мотузковий парк.

Один з етапів — створення конкурсних умов для архітекторів на основі ідей громадської концепції розвитку парку.

Проект «Створення громадської концепції розвитку парку Новонароджених» реалізовується в рамках конкурсу малих грантів від ГС «Громадські ініціативи України» в межах проекту «Підтримка місцевих НУО і громадянських ініціатив» за підтримки національного фонду з підтримки демократії, а також Дрогобицької міської ради та ініціативи Дрогобич 3D. Автором та виконавцем проекту є ГО «Український молодіжний прорив».

Бачимо, що є у кого повчитися, як потрібно працювати чиновникам для людей. На превеликий жаль, в Козятині, навіть із збільшенням бюджету, про це ніхто поки не думає.

Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/02/26/u_drogobychi_napratsyuvaly_idei_kontseptsii_rozvytku_parku_novonarodzhenyh_1273735

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up