Екс-чоловік зводить наклепи на свою дружину

Екс-чоловік зводить наклепи на свою дружину

Таким чином він їй мстить?

 

У одному з сіл Козятинського району чоловік заявив у поліцію на свою колишню 28-річну дружину. Він повідомив, що жінка не виховує дітей та зловживає алкогольними напоями. Правоохоронці приїхали в це село. Але горе-заявника не знайшли. Він просто злякався і втік.

Як з’ясувалося, подружжя розлучене. І вже тривалий час жінка проживає з іншим.

Чоловік начебто прийшов, щоб провідати своїх трьох діточок. І почав з’ясовувати стосунки з колишньою дружиною. Можливо, приревнував до її співмешканця.

Відео дня

Як повідомили правоохоронці, родина живе бідно. Але малеча завжди охайно вдягнена, нагодована. У хаті чисто та приготовлена їжа. Жодного разу дільничний інспектор не бачив жінку в нетверезому стані. Співмешканець працює в Києві, а вона виховує дітей. Колишній чоловік ніде не працює, аліментів на дітей не платить. Жінка отримує допомогу від держави. Можливо, екс-чоловік таким чином захотів помститися колишній дружині?

Журналісти газети “RIA-Козятин” з’ясували, що родина не перебуває на обліку в районному соціальному центрі соцслужб як неблагополучна. Про це повідомив директор Козятинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ігор Гасюк.

Чи буде молода жінка звертатися до суду за наклеп чоловіка, вирішувати їй.

 
 
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up