Енергетиків знову лають

Енергетиків знову лають

Відомо, як “ремівці” проводять розчистку під лініями електропередач.

Про це газета писала неодноразово. І знову сигнал — до редакції “RIA-Козятин” звернувся обурений мешканець Сокільця.

95-літній Михайло Вакулюк розповів, що 16 грудня прийшли “ресівці” і почали різати дерева під дротами.

— На той час я був у хаті, — розповідає Михайло Демидович. — Коли чую, на вулиці якийсь шум та дерчання. Вийшов подивитися, що сталося. Шестеро електриків вправно працювали пилкою. Вони обрізали дерева, яким більше півсотні років!

Відео дня

Зрізані дерева падали на садок. Вони пошкодили фруктові дерева. Були зрізані липи та яблуні в садку пенсіонера.

Чоловік звернувся до сільського голови, щоб той допоміг прибрати гілля та дерева з городу та садка. Той викликав енергетиків.

— Працівники електромереж поскладали дерева під городом, — бідкається чоловік. Але це не вирішило проблему. Бо для того, щоб тепер пройти в садок, необхідно обходити далеко. А мені вже 95-й рік пішов. Для мене це важко. І хто ж буде відповідати за пошкоджені дерева?

Михайло Демидович хоче позиватися до суду, щоб йому відшкодували нанесені збитки.

Прокоментував ситуацію газеті головний інженер Козятинських електричних мереж Віктор Козак:

—  Це була розчистка лінії згідно з затвердженим графіком місцевими органами влади. Дерева, які заважали, наші працівники позрізали і прибрали з городу пана Вакулюка. Згідно з правилами, власник зелених насаджень сам має зрізати, щоб вони не заважали нашим лініям електропередач. Але це все РЕМ бере на себе.УВ цьому випадку сільська рада має допомогти дідусеві вирішити це питання.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up