Фізрук - це професія чи призначення?

Фізрук - це професія чи призначення?
Дитяча команда с.Перемога, кубок Незалежності в День Незалежності України.

Так склалося, що в своєму житті не один десяток років знаю людину, яка з 1984 року  присвятила своє життя вихованню найціннішого, що у нас є – це наші діти

І на даний час ця людина працює вчителем фізичного виховання в школі уже з 1989 року. Для нього таке слово, як канікули (відпустка) просто не існує. Тому що найбільший фронт роботи з дітками розрахований на період літніх канікул, при цьому особисте життя відходить на другий план.

Цією людиною є Петро Іванович Міськов – вчитель фізичного виховання Переможнянського ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа – дитячий садок». Своєю відданістю до  справи він виховав та прищепив любов до фізичної культури не одній сотні своїх вихованців. За підтримки голови СФГ «ПН Поділля» с. Перемога Олега Ткачука та сільського голови Майї Поліщук були проведенні ремонтні роботи стадіону на суму більше 70 тисяч гривень. Силами громади та членами Спортивно-фізкультурного  клубу СФК «Поділля» с. Перемога, головою якого являється Петро Міськов, проводяться подальші ремонтні роботи приміщення та облаштування самого стадіону.

Тільки цього року на майже ідеальному полі було організовано та проведено безліч  спортивно-масових заходів.

Відео дня

 

Кубок «Перемоги» з міні-футболу між командами Пляхової, Козятина та Перемоги.

Змагання для молоді на День села (стрільба, естафети, гирі, канат)

Кубки героїв АТО між командами Калинівки, Козятина, Бердичева та Перемоги.

Кубок Незалежності між дитячими командами із Нової Греблі, Вінниці, Перемоги.

Загальні змагання з футболу на Першість області між командами Вінниці, Калинівського району та Козятинського району.

За підтримки спонсорів СФГ «ПН Поділля» дитячі команди беруть участь у чемпіонаті Калинівського району з футболу та міні-футболу.

Також проводились такі спортивно-масові заходи у Козятині:

Кубок  ім. Олександра Чорного із міні-футболу.

Кубок  ім. .Олександра Чорного  із малого футболу між командами Вінниці, Калинівки, Козятина та Перемоги.

Кубок героїв АТО між дитячими командами Козятина, Вінниці, Калинівки, Перемоги.

 

І це все ще раз підтверджує те, що Петро Міськов, прикладаючи свої зусилля, проводить заходи для того, щоб у нашому селі та районі розвивався спорт на належному рівні. Не зважаючи на все, обурює той факт, що за весь час проведення спортивно-масових заходів жодного разу не було присутніх представників із районної  ради. Що не скажеш про Ірину Колесник (депутата обласної ради), яка знаходила час і відвідувала спортивно-масові заходи.

Громада села Перемога  вітає Петра Івановича Міськова із професійним святом - Днем фізичної культури і спорту - і дякує за те, що він займається вихованням молоді і  піднімає авторитет нашого району.

Володимир Сидорчук, мешканець села Перемога

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up