Формуйте власну думку і робіть правильний вибір

Формуйте власну думку і робіть правильний вибір

Згадаємо кілька рис, які притаманні Анатолію Гриценко, що дозволять йому стати президентом

Для того, щоб зрозуміти, чому наступний Президент України має бути і буде Анатолій Гриценко, можемо пригадати кілька необхідних умов чи властивостей, які притаманні цьому кандидату в президенти, який є не тільки політиком, а й державним діячем України.

1. Незаплямована репутація і високий моральний авторитет перед суспільством, що є результатом добросовісних виконаних зобов’язань протягом його публічного життя. Хоча теперішня влада старається видумувати наклепи, обливати брудом і брехнею, щоб зменшити його рейтинг, я сподіваюся, що люди не так просто вірять цим добре оплаченим брехунам.

2. Чітка і врівноважена позиція у різноманітних сферах суспільства: він постійно керується розумом та досвідом, а не емоціями та демагогічними гаслами.

Відео дня

3. Здатність давати відповіді на всі важливі питання та проблеми, які турбують всіх громадян України: війна, економіка, реальні реформи, освіта, соціальні питання, зовнішня політика… Нема теми, про яку він не має чітку і обґрунтовану позицію.

4. Сміливість денонсувати помилки та корупційні схеми: він діє сміливо, без покриття та виправдання для будь-якого політика та діяча, незважаючи на ризик втрати рейтингу чи підтримки.

5. Реальне бажання і намагання віддалити бізнес від влади: це означає усунення олігархів із державних посад, щоб вони не використовували владу для своїх особистих інтересів.

6. Глибоке і щире релігійне переконання: безбожна людина не може керувати державою. Це переконання виявляється у його простих і доступних постійних висловлюваннях у масових засобах інформації.

7. Намагання висловлювати свої думки та позиції всюди, без комплексу: пошук висловлювати свої глибокі і мудрі думки та позиції усіма можливими шляхами; постійні відвідування головних міст та обласних центрів держави, відвідування різних мас-медіа під час цих візитів, зустріч з різними організаціями, постійне спілкування з громадянами через соціальні мережі.

8. Конструктивна критика: якщо він гостро критикує те, що не правильне, не чесне, але завжди пропонує альтернативний правильний варіант до цих ситуацій.

9. Реалістичне бачення життя громадян та практичні пропозиції для покращення життя громадян: не тільки теоретичні та абстрактні положення, які не мають жодного стосунку до щоденного життя простих людей.

10. Щире бажання служити Україні та боротися з корупцією: своїми силами, знанням, досвідом, життям, навіть із загрозою для його життя. Він, як досвідчений військовий, уміє створити «стратегію» для країни на наступні 10-20 років. Крім того, образ та позиція України для захисту власних інтересів на міжнародній арені буде дуже добре представлено цим державним діячем.

11. Дуже важливе, авторитетний характер – безхребетна людина не здатна встановити справедливість та безпеку: Україна переживає і перебуває у стані дуже глибокої кризи, не тільки економічної, а особливо моральної. У таких ситуаціях тільки авторитетна людина і влада може встановити порядок у цій державі. Наші громадяни хочуть бачити справедливість і почуватися у безпеці. Анатолій Гриценко, як колишній військовий – це людина, яка візьме відповідальність за керування державою, та з моральним авторитетом встановити справедливість.

12. Здатність та сміливість поважати і захищати людське життя з першого моменту його існування та сім’ю, як первинна клітина суспільства: щиро кажучи, не знаю прямої позиції Гриценка на цю тему, але вважаючи на його повагу до природи, етичні принципи та релігійне переконання, я упевнений, що він підтримує таку позицію. Чітка і тверда позиція у цій темі є дуже важливою зараз, коли кілька тенденцій із Європи пропонують аморальні та антихристиянські позиції, як показ прогресу та досягнення «демократичних» цінностей... «убивство невинного не може бути оправдане НІКОЛИ!»

Якщо я не переконав вас у наявності цих властивостей у даного кандидата, Анатолія Гриценка, прошу вас спостерігати за його життєвим шляхом, аналізувати його виборчу програму, шукати, читати та слухати в інтернеті (http://grytsenko.com.ua/) всі його численні інтерв’ю у масових засобах інформації протягом останніх років. Повірте, ви будете позитивно вражені.

Сподіваюся, що перед наступними виборами чи влада, чи громадянські організації, організують публічні дебати, де люди і суспільство зможуть ознайомитися з політичними програмами і запитувати кандидатів про головні теми та проблеми країни. Тільки так можна сформувати власну думку і робити правильний вибір. На даний кризовий час для України, де наступні вибори стають вирішальними для нашого майбутнього, Анатолій Гриценко знає, що треба робити і він це зробить.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up