Гіпертоніки не скаржилися

Гіпертоніки не скаржилися

Українців не лякають життєві негаразди, що ж  їм той Супермісяць

Минулого тижня ми всі, навіть не усвідомлюючи всієї значущості моменту, пережили рідкісне астрономічне явище — “Блакитний кривавий Супермісяць”,  як його  охрестили  астрономи і астрологи. Найкраще спостерігати за цим дивом мали можливість жителі центральної і західної частини Північної Америки саме в ніч на середу, 31 січня.

Подібний потрійний збіг відбувається вкрай рідко — приблизно раз у 152 роки. На жаль, в Україні ми не змогли помилуватися Блакитним Супермісяцем з багряним відтінком,  адже у нас це припадало на пообідню пору. Однак вплив на самопочуття, настрій,  емоції і стосунки людей, певно, був відчутним. Узагалі, зазначалося, що найсильніше зміни внутрішнього стану будуть суттєво відрізнятися протягом трьох днів до і після астрономічного явища. Можливо, хтось помічав за собою наприкінці минулого тижня якусь неврівноваженість чи необгрунтовану дратівливість?

Журналісти “RIA-Козятин” поцікавились, чи реагували козятинці на “вибрики” Місяця? Як засвідчила завідувачка Козятинського відділення екстреної медичної допомоги Лариса Лукащук, кількість викликів за період кінця січня - початку лютого була звичайною. Якогось сплеску скарг в плані саме серцево-судинних чи гіпертонічної хвороб теж не було.

Відео дня

Як відомо, вплив фаз Місяця, а тим більше — значні його зміни відчувають здебільшого жінки. Для сильної статі коливання космічного масштабу несуттєві. Серед знайомих козятинчанок лише дві поскаржились на самопочуття у четвер, 1 лютого. Одна зазначила досить відчутний біль у серці, друга — підвищення тиску та запаморочення протягом дня. Обидві (не з числа хронічно хворих) скористалися звичними для себе ліками з домашньої аптечки і до лікарів не звертались. Що ж, наші люди зазвичай рятуються самі, як можуть.

До речі, за рекомендаціями багатьох астрологів, після явищ на місяці, не починають нові справи до середини календарного місяця. В даному випадку до 15 лютого.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up