Гості міста стають жертвами

Гості міста стають жертвами

Обережно! Озвірілі пси в районі ПРБ

Козятин славиться не тільки чемпіонами в спорті чи народними умільцями в мистецтві. Наше місто одне із тих,  де серед білого дня на перехожого можуть напасти безпритульні собаки. І поки в міській та громадській раді нашого міста третій рік поспіль “вирішують на папері” проблему безпритульних тварин, є нові жертви.

У вівторок, 21 травня, ранковою порю жителька села Білилівки Ружинського району добиралась в Київ до дочки. Приїхавши в Козятин автобусом, вона йшла на залізничний вокзал і була покусана собаками в районі ПРБ. Сталося це з гостею нашого міста біля зупинки на 8-Гвардійській. Зграю псів, які бігли іншою стороною дороги, приїжджа жінка бачила та не надала значення.

— Біжать, нехай собі біжать. Та коли відчула пронизливий біль в нозі, зрозуміла, що в Козятині собакам немає різниці, якою стороною дороги іде обрана ними жертва, — розповіла пані Наталя (жертва) газеті “RIA-Козятин”. — Це бачили двірники — чоловік з жінкою, які мені поспівчували і “поплакались”, як собаки вже всім набридли.

Відео дня

З скривавленою ногою потерпіла жінка, змінивши всі свої плани щодо поїздки в столицю, звернулась в медпункт залізничного вокзалу. Там постраждалу зареєстрували в журналі. Надали первинну медичну допомогу (обробили кусану рану перекисом водню) та направили в Ружинську районну лікарню для стаціонарного лікування.

На прохання газети, черговий фельдшер медпункту прокоментував ситуацію: “Я відправив потерпілу по місцю медичної реєстрації, тому що в лікарні міста Ружина є картка щеплень. І тільки на місці лікар може визначити щеплювати людину, чи ні.”

Щодо щеплення від сказу, то тепер Наталії Леонідівні доведеться шість місяців кожні три дні приймати уколи. Людині, крім відчутного болю, нанесена ще й велика психологічна травма. Тепер вона поїздку в Київ через Козятин запам’ятає на все життя.   

Виходить, на безпритульних тварин з бюджету міста виділяється 150 тисяч гривень, а проблема як існувала так і існує.

Тільки тепер проблема безпритульеих собак для бюджету буде ще дорожчою. Приїжджа жінка має намір позиватися до суду і виграє його тому що за нею правда і дурість місцевої влади.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up