Хто і навіщо сплутав український інтернет-бренд RІА, загальновідомий з 1992 року та путінську РИА-новости?

Хто і навіщо сплутав український інтернет-бренд RІА, загальновідомий з 1992 року та путінську РИА-новости?

Ми думали, конкуренти. Але вони всі повністю під міськими та районними владними ділками. Значить — місцевим царькам!

Козятин з давніх-давен вважається тихим містечком. Якщо трапляється якась негативна подія, то припадає вона переважно на нічний час. І це цілком природно — така пора доби супутниця для майстрів чорних справ чи темних сил. Так в ніч з 13 на 14 червня в центрі Козятина та по його околицях були розклеєні листівки. У них нічні сатанята від чогось застерігають козятинців. Як аргумент, вони газету “RIA-Козятин” (козятинське рекламно-інформаційне агентство) тлумачать, як російське інформаційне агентство.

Такий порив нічних активістів переслідував дві цілі. По-перше, це спрацювати на випередження та якось нівелювати свої злочинні дії в схемах заробітків. Адже організатори акції розклеювання листівок — люди не з пустими кишенями. По-друге, сподобатись козятинцям. Це ж не жарти — майже біля столиці викрили вороже для українців видання?! От тільки загадка: чому при такій важливій інформації себе так утаємничують? Не звертаються в засоби масової інформації чи до правоохоронців? Немов перебувають не на своїй землі, а діють, як в підпіллі окупації. Що заважало таким “добродіям” прийти в СБУ і представити свої підозри?

От тільки чомусь не згадують, що лідерка БЮТу ні разу не назвала Росію агресором. А у них тепер новий курс. Він так і називається “Новий курс України”. На місцевому рівні бютівці намагаються разом з владою дружити проти когось. А як чиновникам та місцевим “божкам” надоїла незалежна преса — відомо всім.

Відео дня

Через чиновників в місті, голів сільських рад в селах Козятинського району йде пропаганда, яку газету потрібно читати, а яку ні.

Але ні пропаганда, ні погрози з боку чиновників не можуть заборонити мешканцям нашого краю читати наш щотижневик. От і придумали новий трюк, порівнюючи видання рекламно-інформаційного агентства RIA (що має всі відповідні державні реєстрації і не має жодного(!) звязку з Росією) із російською РИА-новости-кисильовщиною.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Береза

    Коли  б не Ріа  -  щоб ми знали про справи Козятинщини! При  всьому - обєктивно! Нехай хто надасть аргументи   про те що висвітлювала газета було не правдою! Ті привладні  козятинські покидьки про яких писала газета  жоден не подав до суду щоб довести свою правоту ! А хто судився проти газети- програвав суд з позором для своєї репутації! А що пропонує провладна газета вісник своїм читачам?Засновники газети районна рада та райдержадміністрація і трудовий колектив,який отримує гроші з наших податків а статті замовляють голова райради та голова рда .От що вони замовлять - те і пишуть! Та і вісник заставляють виписувати всі х керівників  держустанов.Просто газета вісник робить рекламу бездіяльній місцевій владі .Допомогла Оркуші протриматись біля владного корита возвеличує хворого на голову слободянюка голову районнї ради. коли  б не ріа -звідки брати правду?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up