Іра+Артем=цікава пара

Іра+Артем=цікава пара

Молодята відмовились від продажу нирки

У листопаді поточного року на телеканалі “Україна” була знята передача “Говорить Україна”. На цьому телешоу першими дійовими особами були мешканці міста Козятина, подружня пара Ірина та Артем.

Познайомились в інтернеті

Чотири роки тому вони познайомились по інтернету. Спочатку дівчина розцінювала таке знайомство, як спілкування. Та згодом зрозуміла, що в Артема наміри значно серйозніші, ніж листування в соцмережах. Тоді й розповіла, що й сама в нього закохалася, але має інвалідність. Зізнання Ірини не зупинило Артема. Він не тільки не відвернувся від неї, а й вирішив одружитися і лікувати її.

Відео дня

Задумали продати нирку

За задумом закоханих, вони планували знайти посередника і через нього продати нирку Артема. Навіть знайшли в інтернеті чорних трансплантологів, які пропонували спочатку дев’ять тисяч доларів, пізніше п’ятнадцять, із яких дві тисячі доларів потрібно було віддати посереднику.

І не відомо, чим би завершилась ця історія, якби Ірина та Артем не потрапили на передачу ”Говорить Україна”.

Відговорили стати інвалідом

Заслухавши фахівців в області трансплантології, психологів, лікарів, людей, які продавали свої органи, молоде подружжя змінило свої наміри. Артем пообіцяв прямо в студії, що припинить затію продати нирку.

Розібравшись в деталях, молодий чоловік зрозумів, що такого заробітку на лікування коханої могло й не вистачити, а сам у кращому випадку назавжди міг залишитись інвалідом. Ірина ж — самотньою з купою проблем із здоров’ям. Адже, як стверджували фахівці, Артем міг і не повернутися в Україну.

Лікарі в свою чергу оглянули Ірину і повідомили, що операція для неї запізніла. Вона може проходити тільки реабілітацію. І один такий реабілітаційний центр в Україні погодився їй допомогти.

Кохання

Через три тижні журналісти газети “RIA-Козятин” провідали молоде подружжя вже в Козятині. Іра представників преси зустріла з посмішкою. Вона каже, що після телепередачі їхнє життя з чоловіком трохи покращилось. Її рідна мама стала вести здоровий спосіб життя. Сам Артем дослухався до порад фахівців. Він зараз впевнений, що рішення продати свій орган, було поспішним і нерозумним. Такої думки дотримуються й багато нових друзів, які з’явилися останнім часом в Ірини й Артема. Недавно одна школярка подарувала їм на удачу свого улюбленця — декоративного кролика. Журналісти також прибули не з пустими руками — привезли листа від полтавчанки Світлани, яка звернулась в центральне відділення пошти в Козятині, аби відшукати незвичайну пару Ірину і Артема. Їх вона бачила в телепередачі “Говорить Україна”. І загорілась бажанням допомогти молодим людям.

Якщо в когось виникло бажання допомогти молодому сімейству, мобільний телефон Ірини знаходиться в редакції газети “RIA-Козятин”.

073-118-65-45

Галина Касянівська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (29)
  • Читач39

    ВНИМАНИЕ 2023!!!
    Больничные службы по трансплантации почки (MHS)

    [email protected]
    WhatsApp +4368860326436.
    Вайбер +4368860326436.
    Телеграмм +4368860326436

    Если у вас проблемы и вам срочно нужны деньги, чтобы погасить большие долги? Как вы планируете немедленно собрать деньги на неотложные нужды? Подождите, а почему бы вам не подумать о продаже почки за очень хорошую сумму (600 000 долларов США), первая выплачивается перед операцией, чтобы поставить под сомнение настоящего донора, я доктор Макмахон из службы больницы Макмахон, Индия, вы также можете связаться нас во всем мире, таких как
    . США, Малайзия, Япония, Китай, Грейс, Турция, Нигерия, Австралия, Кувейт, Бразилия, Великобритания, Гана и т. д.

    [email protected]
    WhatsApp +4368860326436.
    Больница доктора Макмахона

  • Malathi Hospital

    УВАГА!!!



    WhatsAp +971545539609.

    Електронна адреса: drmalathi91@gmail

    Телеграма: +971545539609



    Ласкаво просимо до MANIPAL HOSPITAL, де трансплантують нирку. Якщо у вас проблеми, вам потрібні гроші, щоб погасити великий борг? Як зібрати гроші на термінові потреби? Зачекайте, чому б вам не подумати про продаж нирки за дуже хорошу ціну ($400 000), перша оплачується перед операцією через сумніви щодо справжнього донора, я доктор Малаті з MANIPAL HOSPITAL India. Ми є в усіх куточках світу. США, Малайзія, Японія, Китай, Греція, Туреччина, Нігерія, Австралія, ОАЕ, Бразилія, Велика Британія, Гана тощо. ПРИМІТКА:- * Донор повинен бути клінічно здоровим. * Для донорства органів необхідно мати групи B+ і O+. * Маса тіла донора не менше 35. * Донор не повинен палити та вживати алкоголь. Ви можете зв’язатися з нами протягом 24 годин, і ми будемо обслуговувати вас краще, будь ласка, зв’яжіться з нами через



     WhatsAp +971545539609.

     Електронна адреса: [email protected]

     Телеграма: +971545539609



    З повагою доктор Малаті

  • Nelson Hurt

    УВАГА 2022!!

    Послуги лікарні з трансплантації нирки (MHS)



    [email protected]

    WhatsAp +4368860326436.

    Viber +4368860326436.

    Telegram +4368860326436.



    Якщо у вас проблеми і вам негайно потрібні гроші, щоб погасити великі борги? Як ви плануєте негайно зібрати гроші на невідкладні потреби? Зачекайте, чому б вам не подумати про продаж нирки за дуже хорошу суму (400 000 доларів США), перша оплачується перед операцією, щоб поставити під сумнів реального донора, я лікар Макмахон в mcmahon hospital services India ви також можете зв'язатися нас у всьому світі, таких як США, Малайзія, Японія, Китай, Грейс, Туреччина, Нігерія, Австралія, Кувейт, Бразилія, Великобританія, Гана тощо.



    ПРИМІТКА: -

    * Донор повинен бути клінічно здоровим.

    * Донор повинен мати групу крові A +, B + або O +, щоб здати свій орган.

    * Маса тіла донора не повинна бути менше 35.

    * Донор не повинен бути залежним від куріння або алкоголю.



    Ви можете зв'язатися з нами цілодобово, і ми до ваших послуг



    [email protected]

    WhatsAp +4368860326436.





    Лікарня доктора Макмахона

  • CITY HOSPITAL

    Ви хочете купити нирку чи продати свою нирку?
    Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий збій, і ви не знаєте, що робити, то зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у розмірі 400 000 доларів за вашу нирку.
    Мене звати ДОКТОР GEORGE, я лікар-нефролог у МІСЬКІЙ ЛІКАРНІ. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, а також займаємося закупівлею та трансплантацією нирок у живого та відповідного донора.

    Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Дубаї
    Якщо ви зацікавлені в продажу або покупці нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою та Whatsapp.

    Електронна адреса: [email protected]

    З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ
    ГОЛОВНИЙ МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР
    DR GEORGE

    shalby hospitals reply CITY HOSPITAL

    Ви хочете продати свою нирку через фінансові проблеми? Якщо так, ви знаходитесь у правильному місці, щоб продати свою нирку за хороші гроші.

    зв’яжіться з нами @ Shalby Multi speciality Hospitals Home, S. G. Road, Ахмедабад, Гуджарат, Індія ...

    Пишіть нам зараз: дуже терміново"

    «Привіт. Ви хочете продати свою нирку?

    Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам 130 000 доларів США за вашу нирку. Мене звуть доктор Словер, я нефролог у лікарні Шалбі в Індії. Наша клініка спеціалізується на трансплантації нирки та лікуванні інших органів, також ми займаємося купівлею та трансплантацією нирок від живого та здорового донора. Ми знаходимося в Індії та інших країнах.



    Якщо ви зацікавлені в продажу своєї нирки, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою;[email protected]



    Номер WhatsApp: +12342797916





    З найкращими побажаннями.

    Доктор Словер"

keyboard_arrow_up