Історії кохання молодих пар Козятина

Історії кохання молодих пар Козятина

Приклад молодим закоханим парам

На початку тижня відбулося нагородження переможців конкурсу “Закохані серця”, який провела “RIA-Козятин” до Дня святого Валентина та дня Студентства. Нагадаємо, що підсумки вдалося підвести завдяки голосуванню на нашому сайті.

Усього взяли участь у такому гарному фотошоу 60 закоханих пар Козятинщини.

Відео дня

 

Інна та Дмитро Римші посіли почесне перше місце

— Познайомилися ми в училищі, він там працював лаборантом, а я навчалася, — розповіла газеті Інна Римша. — Перша зустріч відбулася на сходах. Перекинулися поглядами. Півроку переписувалися в соцмережах. Навесні, коли все розквітло, почали зустрічатися. Після трьох років приємних зустрічей, на Новий рік Діма зробив пропозицію одружитися. У квітні відбулося весілля.

У подружжя народився прекрасний синочок Владислав. Йому зараз 10 місяців. Батько хотів назвати Віктором, але в пологовому, коли прийшла представниця РАГСУ і Інна сказала “Владислав”. Її коханий підтримав.

— Свого чоловіка знаю добре, оскільки довго зустрічалися, люблю йому готувати, — далі розповіла Інна. — Зі страв він любить усе, окрім налисників.  Проживаємо разом  з батьками чоловіка. Вони прекрасні люди. Свекруха допомагає у виховані свого онука. Наше дозвілля проходить, коли ми разом на вихідні йдемо гуляти і відвідуємо моїх батьків — ще одного дідуся і бабусю.

Закохана пара планує на майбутнє придбати своє житло. Хочуть згодом мати ще й сестричку для братика.

Для читачів “RIA-Козятин”, молодим парам Інна та Дмитро бажають, щоб любили одне одного!

Аліна+Женя

— Ми разом уже три з половиною роки. Познайомили нас наші спільні знайомі. Через місяць після першої зустрічі, почали зустрічатися. Женя мені потім розповів, що закохався з першого погляду. На мій день народження, 14 січня поточного року, він запропонував мені одружитися. Це було дуже романтично! Женя подзвонив до мене вранці. Привітав. Сказав, що зараз він на роботі, а подарунок на мене чекає… Я трохи рохвилювалася і розгудилася — ну як так, що коханого нема поруч у такий день. Потім приїхав його брат і забрав мене. Привіз на центральний майдан міста. І тут розпочалося — перехожі люди дарували мені троянди! Потім почався флешмоб. Під романтичну музику з’явився мій коханий Женя. Він почав освідчуватися в коханні і запропонував мені руку і серце. Тепер назначена дата нашого весілля — після закінчення літа.

Аліна студентка, навчається на юридичному факультеті в одному з університетів України.

Євгеній також студент. Смаки свого нареченого Аліна вже знає добре, як і він її.

Читачам і молодим людям Аліна і Женя бажають кохання, щоб прощали одне одному і довіряли.

Інна і Олександр Грінченки

Їхнє перше знайомство відбулося в кафе. Інна була з подругами, а Саша відзначав свої випровадини до армії. Там і познайомились.

-— Я думала, що в нас нічого спільного не буде в подальшому, тому що він молодший за мене на шість років. — пригадує Інна. — Але після того вечора Саша шукав зустрічі зі мною. Приходив до мене на роботу в аптеку, де працюю фармацевтом, проте ми не зустрілися, тому що аптечний пункт перенесли на другу територію.

Олександр — залізничник, він розповів, що коли пішов в армію, то попросив свого друга знайти Інин номер телефона. Зателефонував. Вона йому відповіла. І протягом декількох місяців Інна та Олександр спілкувалися в телефонному режимі. Пригадують, що це їх дуже зблизило.

Інна їздила провідувати Сашу у Васильків, де він проходив свою службу. І після його “дембеля” вони почали жити разом на квартирі, яку винаймали.

— Після шести місяців спільного життя на мій день народження коханий мені освідчився, — каже Інна.

Вони одружилися. А через два роки народилася донечка Крістінка, її уже три рочки.

Коли Крістіні було три місяці, Саша в числі перших пішов в АТО. Це сталося 21 березня 2014 року.

Інна з донечкою чекали його протягом року і, на щастя, Олександр повернувся живий і неушкоджений. Отож, Інні довелося два рази чекати милого з армії...

— Наше дозвілля проходить цікаво, багато часу проводим з донечкою, їздимо відпочивати до Вінниці, в Бердичів, відвідуємо кінотеатри, — розповів газеті “RIA-Козятин” Олександр. — Я займаюсь волейболом, їжджу часто на змагання. Мої перші вболівальниці, це дружина з дочкою. Дружина мене приємно дивує смачними стравами, зокрема, моєю улюбленою “м’ясом по французськи”.

На запитання до Інни, чим її приємно дивує чоловік, вона повідомила: “Масажем ніг” та "Романтичною вечерею".

Молодим парам родина Грінченків бажає довіри одне до одного. Інна та Олександр запевняють, що вікова різниця - ніколи не перешкода в коханні.

 
 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up