Коли сусід друг

Коли сусід друг

Інваліда захистили від аферистів

До редакції “RIA-Козятин” звернулися сусіди інваліда дитинства Петра Сидорука — мешканця міста Козятина. Він на даний час перебуває в Жмеринському державному будинку-інтернаті для інвалідів. Гостей редакції обурює той факт, що людина, яка зробила стільки шкоди інваліду, зараз розповідає, як він йому допоміг.                                                                                                                                                                            У Петра Сидорука була опікуном нині покійна сусідка. Ще при її житті до неї втерлася в довіру подружня пара. Після того, як опікунки не стало, до Петра частіше стало навідуватись це подружжя. Ці люди діяли, як законні нові опікуни хворої людини.

Спочатку сусіди Петра не були проти, що за хворим подружжя буде доглядати. Та коли він надовго зник, сусіди забили тревогу. Виявилося, що хворого хлопця відвезли до Вінницької обласної психоневрологічної лікарні. Багато хто вирішив, що нові опікуни навмисно сховали свого “клієнта” під замок, щоб користуватися його пенсійною карткою. Мало того, подружня пара винесла з хати Петра телевізора, який був куплений в кредит покійною опікункою.

Завдяки сусідам, історія набула розголосу і долею Петра стали опікуватись працівники територіального центру соціального обслуговування населення. Вони підготували документи для переведення в медичний заклад з кращими умовами.

Відео дня

Правда, перевели Петра в Жмеринський інтернат зовсім недавно. Це сталося після того, як сусіди звернулися в різні правоохоронні інстанції. До цього в соціальної служби була відповідь: проблему знаємо та на даний час, щоб покращити умови, немає місць. Місце для Петра знайшлося. З його пенсійної  картки тепер не підживаються аферисти. Телевізор повернуть законному власнику.

Боротися за свого сусіда і відновлювати справедливість сусіди будуть до повної перемоги над нечистими на руку людьми.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up