Коли сусід ворог

Коли сусід ворог

Літній жінці погрожують розправою за кусок межі

Зазвичай прості люди страждають від сусідського свавілля, коли не працює обрана влада на місцях, не створені адмінкомісії, поліція не виконує свої прямі обов’язки. Тоді нема кому поскаржитися.

Так, до голови сільради села Козятина Тетяни Катеризюк та головного поліцейського Козятинщини Олега Швеця неодноразово звертається літня мешканка з вулиці Щасливої (колишня Тухачевського) Галина Літвінчук. Вона просить їх вжити заходів до сусідів, які по ділянці 0,0943 га (право власності — державний акт від 26.02.2008) вийняли на межі замірні кілки і захопили кусок землі. Що цікаво, сусідський синок ще й постійно погрожує жінці.

— Каже: підговорю хлопців, тебе винесуть вперед ногами, — зі слізьми розповіла в редакції пані Галина. — Сподіваюсь на допомогу по припиненню свавілля відносно мене, але на заяву, яку подала голові села і начальнику поліції ще 29 травня, немає реакції. Я відвідала їх 20 червня. Тетяна Катеризюк завірила, що не має права втручатися в такі справи. Послала мене в платну контору заплатити тисячу гривень, яка перевірить межі. У поліції вже видали талон-корінець про те, що реєстраційний номер заяви 3111...

Відео дня

На жаль, це не поодинокий випадок, коли чиновники відхрещуються від людей і в основному відправляють їх в суд. А там потрібно заплатити мито (близько семи сотень) і це зупиняє людей, бо ця сума для пенсіонера не мала.

На це й розраховують горе-сусіди, у яких немає поваги до сивочолих людей. Тим більше, коли бачать, що навіть поліція бездіє.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Софія

    Керівниця села в зговорі з платними землевимірювачами? Ганьба таким обранницям від народу. Краще йдіть а РАГС розписуйте молодят, а порядок в селі нехай наводять ті, хто вболіває за людей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up