Коли сусід залазить за вашу межу

Коли сусід залазить за вашу межу

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулися мешканці села Козятин.

Вони повідомили, що сусід поставив паркан на їх території. Щоб встановити істину, вони навіть викликали землеміра. Знаємо, що аналогічних ситуацій між сусідами вистачає і, можливо, наша розповідь допоможе уникнути багатьох конфліктів, кого розділяє межа.

Журналісти долучилися до процесу. Крім преси, на вулиці, де відбувався земельний спір, були присутні представник інституту земельних відносин з міста Вінниці та сусіди конфліктуючих сторін. Зробивши заміри земельних ділянок, було встановлено границі обох наділів сусідніх господарств. Згідно з державними актами на землю, встановлені раніше межі виявились не правильними. За словами гостя з Вінниці, інженера за фахом, це справа судового розгляду чи підписанням мирової угоди між обома чи трьома суб’єктами господарювань.

За твердженням інших сусідів конфліктуючих сторін, така мирова угода між цими вже була підписана. Адже це вже третій між ними земельний спір з викликом спеціаліста. Після другого такого спору, за словами нейтральної сторони, було підписано мирову угоду.

Відео дня

Сусід  — це людина, яка послана Богом. Запам’ятайте, ніхто навіть клаптика землі з собою не забере. І дивно чути, що сусід сусіду труїть кури, чи щось будує на території свого ближнього. Сусід має бути людиною, яка перша відгукнеться на допомогу при скруті. Сусід, це той, хто ближче стоїть, ніж родичі, які далеко. Не нехтуйте правилами, що склали люди. Суддя, якщо дійде до суду, розсудить за законом. Тільки не відомо, чи буде той суд по совісті. Адже в цій ситуації не праві обидва сусіди.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:38 Україна повернула тіла ще 121 полеглого воїна 16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up