Коментар керівника РЕМу

Коментар керівника РЕМу

Згідно звернення гр. Поварчук С. В. повідомляємо, що з 1 березня 2017 року Постановою Кабінету Міністрів України № 591 було внесено зміни до Правил користування електричною енергією для населення (далі ПКЕЕн). Дані зміни передбачають зміни форми розрахунків за спожиту електроенергію побутовими споживачами.

Згідно п.21 ПКЕЕн - знімання показів засобів обліку проводиться електропостачальником (електророзподільним підприємством) та/або побутовим споживачем щомісяця відповідно до умов договору. Якщо знімання показів проводиться побутовим споживачем, електропостачальник (електророзподільне підприємство) має право контролювати правильність знімання показів засобів обліку побутовим споживачем.

Проза від Влада Лісового

Фото Олега Українського.

Зняті споживачем чи отримані та/або зняті електропостачальником (електророзподільним підприємством) дані про покази засобу обліку в інший день вважаються вихідними даними для визначення показів засобу обліку на перше число календарного місяця шляхом додавання (віднімання) середньодобового споживання, помноженого на кількість днів (діб) між датою зняття показів та першим числом календарного місяця.

Відео дня

Середньодобове споживання визначається, виходячи з даних про покази засобу обліку, зафіксовані між двома послідовними зняттями, та кількості днів між цими показниками.

У м.Козятині у споживачів, що проживають у багатоповерхівках, донарахування до кінця місяця не проводиться, так як контролерами проводиться зняття показників двічі на місяць. Тобто 18-20 числа кожного місяця контролери розносять споживачам квитанції за спожиту електричну енергію та знімають проміжні показники. Крім того, в останній день місяця додатково знімаються показники і беруться до уваги задля уникнення зайвих донарахувань.

Для покращення обслуговування, споживачам рекомендуємо зареєструватись на сайті voe.com.ua та щомісячно передавати показники на останній день місяця, контролювати розрахунки та здійснювати оплату через особистий кабінет.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up