Козятинчанина Віталія Мартинюка вшанували нагородою від Валерія Залужного «Сталевий хрест»

Козятинчанина Віталія Мартинюка вшанували нагородою від Валерія Залужного «Сталевий хрест»
  • Наш земляк, Віталій Мартинюк уже чотири роки боронить Україну у складі 40-ї окремої артилерійської бригади імені Великого князя Вітовта Збройних Сил України.
  • Нещодавно, в січні 2023 року, Віталія вшанували нагородою від Головнокомандувача Валерія Залужного почесною відзнакою «Сталевий хрест», яка надається за командування на полі бою.

Як інформує Козятинська міська територіальна громада, це не перша нагорода, що її отримує Віталій, ще минулого року, він також отримав нагороду «За зразковість у військовій службі», а також почесну відзнаку від командира 40-ї ОАбр.

Віталій прийшов в Збройні Сили 2019 року звичайним солдатом і за короткий термін зміг дослужитися до звання молодшого сержанта, отримати посаду командира гармати, а потім і командира відділення, на які зазвичай призначають офіцерів.

Відео дня

Зараз Віталій Мартинюк продовжує виконувати бойові завдання на найважливіших відтинках фронту разом з розрахунком своєї гармати. Злагоджені та ефективні дії наших артилеристів призводять до великих втрат ворога в техніці та живій силі.

— Ви можете щоденно бачити зведення Генерального штабу, про втрати росіян, є в цих цифрах і частка Віталія і його побратимів.  А доки такі хоробрі люди як наш земляк захищають Україну, ми повинні підтримувати Збройні Сили і памʼятати завдяки кому можемо жити у вільній країні! — йдеться у повідомленні

Читайте також:

Пілот Karaya, який збив 5 дронів та 2 ракети і катапультувався на Вінниччині, знову сів за штурвал винищувача

Козятинчанину Дмитру Фінашину сенатори-республіканці аплодували стоячи

Призерку турніру «Ігри воїнів» Ярославу Мазур відзначили за досягнення на міжнародних змаганнях

Сергій Бенедичук: «Моя нагорода — це борг перед усіма, хто робить вклад у велику перемогу»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up