Козятинський бюджет — більше 300 мільйонів гривень

Козятинський бюджет — більше 300 мільйонів гривень

Минулої п’ятниці на позачерговій сесії Козятинської міської ради затвердили бюджет міста.

Як стало відомо, дохідна частина міського бюджету становить майже 312 мільйонів гривень, в тому числі доходи загального фонду 307 мільйонів з хвостиком. І доходи спеціального фонду — майже 5 мільйонів.

Видаткова частина бюджету Козятина збігається з дохідною частиною. А обсяг видатків загального фонду на 13 з половиною мільйонів менший і становить майже 294 мільйони.  Видатки спеціального фонду вищі за показники дохідної частини на тих же 13 мільйонів. У цілому бюджет збалансовано. Чи всіх поділили по справедливості?

Зупинимося на малозахищених верствах населення, медицині та дорогах.

Відео дня

На субсидії населенню виділили майже 63 мільйони гривень. На соцзахист ветеранів війни та праці — 63 тисячі. На компенсаційні виплати інвалідам на бензин, ремонт та технічне обслуговування автомобілів, мотовізків і на транспортне обслуговування — аж 127 тисяч. Видатки на чорнобильців — 13 з половиною тисяч. На будівництво соціально-культурного призначення 517 тисяч (стільки коштує хороша хата в Козятині). На будівництво доріг виділено трохи більше 10 мільйонів. А на медико-санітарну допомогу населенню — 11 мільйонів 400 тисяч.

Наряду з видатками малозабезпеченим громадянам, інвалідам, на медицину та дороги, на виконком міської ради виділено 21 мільйон 303 тисячі гривень.

На прохання прокоментувати газеті “RIA-Козятин” бюджет 2018 року, голова міської депутатської бюджетної комісії Олексій Каратєєв, коротко сказав:

— Бюджет прийняли. Усі видатки є в таблиці на офіційному сайті “Перелік питань до сесії”, отож, дивіться таблицю.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up