Козятинський майстер манікюру радить “бути прекрасними до кінчиків нігтів”

Козятинський майстер манікюру  радить “бути прекрасними до кінчиків нігтів”

Як зняти гель-лак у домашніх умовах, як не потрапити “у руки горе-майстра” та багато іншого розповідає газеті майстриня манікюру із 10-річним стажем роботи

Сучасна жінка не відчуває себе впевнено так комфортно без гарного манікюру. Руки — це показником елегантності. Сміливо можна перефразувати всім відоме прислів’я: “зустрічають по манікюру”.  Саме цей аксесуар може розповісти про свого власника і його характер набагато більше, ніж  стиль одягу.

Далеко не всі професіонали працюють на совість, з якісними матеріалами. І не кожен майстер може поєднати хороший догляд за нігтями та гарний смак.

Газет RIA-Козятин” розповіла тонкощі манікюрного мистецтва одна з козятинських майстринь манікюру, яка працює в цій сфері майже 10 років. Серед її клієнтів є і такі, котрі приїздять на манікюр з Києва, Калинівки, інших міст.  Вона дуже любить  свою роботу. Каже, що це її  справжнє покликання — робити трішки щасливішими наших жінок.

Відео дня

— Як знімати гель-лак  у домашніх умовах?

— Необхідно спочатку спиляти верхній шар пилочкою. Далі приготувати для кожного пальця фольгу і вату. Змочити ватні тампони рідиною для зняття лаку (з ацетоном або у професійному “Ремовері”, який можна придбати у “Обжорці” на другому поверсі напроти “Укрпошти”). На 10 хвилин залишаємо, а потім по черзі знімаємо лак з кожного нігтяа. Це слід робити бамбуковою паличкою або лопаткою для манікюру. Знімати дуже акуратно, щоб не пошкодити нігтьову пластинку. Не можна ні в якому разі після зняття гель-лаку пиляти нігтьову пластинку. Якщо і є якісь нерівності, то вони ховаються за допомогою базового покриття. Спилювання та зачистка нігтя може призвести до ламкості. Можна покрити засобом для лікування нігтів або просто прозорим лаком. Але я не рекомендую в домашніх умовах проводити таку процедуру. Краще прийти до майстра, кілька разів подивитись, як це робиться, а тоді пробувати самому.

Як уберегтись від непрофесійних майстрів?

— Перш ніж йти до “нового” майстра, слід зібрати відгуки про нього у своїх знайомих чи у його клієнтів. Слід поцікавитись його стажем роботи та освітою. При цьому слід уважно слідкувати за тим, чи дотримується він загальноприйнятих стандартів у роботі (видалення лаку, надання форми нігтям,, пом'якшення кутикули, чистка нігтів і пальців, сушка , видалення кутикули). Потрібно запитати, якої марки використовується продукція. Якщо майстер використовує продукцію однієї марки, то це значить, що він її добре вивчив. Також слід звернути увагу на приміщення. Воно повинно бути ідеально чистим та провітреним. Недопустимо бачити сліди попередньої роботи, яку майстер виконав перед вами. Інструмент також має бути простерелізований та готовий до роботи.

Які тренди у манікюрі переважають перед Новим роком?  

— У цей чарівний  час, заворожені блиском снігу, клієнтки хочуть сяяти і дивувати своїх рідних.  Класичні для зими кольори: червоний, зелений та білосніжний, разом із золотими чи срібними блискітками і візерунками. Такий манікюр створює новорічний настрій на нігтях кожної жінки. Справжня радість для мене – бачити посмішки на обличчях своїх клієнток, адже моє покликання – творити не лише красу, а й гарний настрій! Будьте прекрасні до кінчиків пальців!

 

.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up