Кримінальна хроніка тижня

Кримінальна хроніка тижня

Невідомі через вікно проникли до житлового будинку на Івана Мазепи та  обікрали його.

 

21 грудня

У Глухівцях замерз 50-річний місцевий житель. При житті чоловік зловживав спиртними напоями. Ще одна смерть була зафіксована цього дня: сусіди звернулися в поліцію, що 74-річна жінка два дні не виходить з квартири та не відповідає на телефонні дзвінки. Виявилося, що жінка померла. При житті вона хворіла.

22 грудня

Відео дня

Зареєстровано 4 смерті. 50-, 68- і 67-річні козятинчани при житті хворіли. А ще один 67-річний — повісився у себе в будинку.

На шосе біля Жежелева на повороті на Глухівці водій “Фольксваген” 43-річний житель Бердичева збив 37-річну мешканку Жежелева. Жінка перебігала дорогу по пішохідному переходу. Вона отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і забій грудної клітини.

23 грудня

Поліцію повідомили, що в Марківцях незаконно вирізають ліс. У офіційному повідомленні поліції йдеться: “На місці події правоохоронці виявили зрубаний ясен 25-ти метрів заввишки та п’ять молодих кленів по 10 см в діаметрі. Як з’ясувалось згодом, це працівники ФГ “Влад” здійснювали законну порубку з метою чистки лісопосадки.” Насправді, зі слів очевидців: ясен 30 метрів, діаметром 30 см, шість кленів діаметром 12 см.

У ніч на 21 грудня в Титусівці  невідомі зірвали навісний замок з дверей майстерні, що знаходиться на території пилорами, та вкрали звідти зарядний пристрій до АБК вантажівки, кабель живлення, ручний ліхтар, електричні ручні ваги, бензин і мастило.

У 54-річної жительки Михайлина шахрай виманив майже 7 тисяч гривень. Він зателефонував їй та, представившись працівником ПриватБанку, скористався довірою жінки.

У селі Козятин застілля перейшло в суперечку, а потім в бійку. 35-річний житель Іванківців відгамселив 33-річного господаря столу. Згодом хлопці порозумілися і ще трохи хильнули. Хазяїн ліг відпочивати, а його гість пішов собі геть. Близько опівночі родичі побачили, що він не дихає. Поліція прибула на місце події в лічені хвилини. Труп відправили на судово-медичну експертизу. Причиною смерті 33-річного чоловіка стало захлинання блювотними масами. Отже, його товариш по чарці відбувся переляком.

25 грудня

У 48-річної жительки нашого міста на ринку “Хлібодар” з сумки поцупили мобільник.

У Махнівці з одного будинку вкрали 5 радіаторів. З місця події вилучено два сліди взуття.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up