Куди піти до вітру в Козятині

Куди піти до вітру в Козятині
  • У неділю, 22 жовтня, громадські активісти організували в Козятині рейд по громадських туалетах.
  • Виявляється, в місті є достатня кількість громадських туалетів. Аж 87! Але в якому стані більшість!
  • Про громадскі туалети в установах можна сказати, що зайти туди приємно і не тільки тому, що туалет в приміщенні. А ось ті, які знаходяться на дворі, діляться на чотири види.

Що прибираються

До таких можна віднести вбиральні на стадіоні “Локомотив”, автостанції, на залізничному вокзалі, на колгоспному ринку, в дворі пошти, в провулку Кузнечний, в центральному сквері (погодинно).

 

Відео дня

Куди краще не заходити

До другої категорії можна віднести туалети, до яких краще не заходити, якщо близько немає води. Та й гарантії немає, що відмиєшся швидко. До таких старобудів можна віднести туалет, що в дворі біля управління соцзахисту населення, в парку залізничників, на вулиці Васьковського.

 

Зарослі

Є ще туалети, до яких не можна добратися через зарослі. Такі туалети, судячи з протоптаних доріжок, функціонують. Правда, користуються ними одиниці і мабуть від безвиході. До таких відносяться вбиральні на вулиці Винниченка, що в дворі ПЧ-7, в дворі музею історії, на вулиці Білоцерківській, що напроти АЗС.

 

Під кутом 30 градусів

І до четвертої категорії відноситься туалет, що на вулиці І. Франка біля магазину. А ще кажуть вбиральня на спорткомплексі. Це так кажуть. Ми, проводячи рейд, ніякого спортивного комплексу там не помітили. В середині туалету чисто, тільки заходити туди страшно. Стоїть він не на надійній основі та ще й нахилився від старості. Є ймовірність, що зайшовши в середину такої конструкції, можна змінити позу проти своєї волі, помінявши стоячу чи сидячу на горизонтальну.

Окремо хочеться виділити тих відповідальних працівників, яким у спадок дістались будови часів генсеків. Туалети дійсно старенькі та зайти туди можна (це ті, “що прибираються”).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up