Купання в Перемозі на ставку “Панський”

Купання в Перемозі на ставку “Панський”

Охочих зануритися в купіль на Хрещення Господнє у селі Перемога було чимало.

Після того, як отець Володимир провів службу освячення води, жителі села мали змогу пірнути в ополонку на ставку «Панський». У цей день освячена вода стає цілющою і дає надію на зміцнення та зцілення душі і тіла. Від такого дійства усі були у захваті, адже таке святкування у селі відновили лише минулого року.  

Наприкінці свята, уже за складеною традицією, всі присутні  зігрівалися гарячим чаєм та юшкою, приготовленими громадською організацію «Ятір».

Подяка від односельчан за підтримку депутату Переможнянської сільради Леоніду Сидорчуку.

Відео дня

Ірина СИДОРЧУК, вихователь переможнянської школи

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. Від читача 09:28 Пожежний схематоз 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up