Лікарка з нашого району увійшла до суперфіналу медичного талант-шоу. Голосування триває

Лікарка з нашого району увійшла до суперфіналу медичного талант-шоу. Голосування триває
  • Іванна Проценко з Калинівки взяла участь у першому медичному талант-шоу DERMx Factor. Наша землячка уже дійшла до суперфіналу.
  • До 17.00 поточної доби, 17 грудня, триває голосування, яке визначить, хто проходить ще далі у шоу. 

До участі у шоу DERMx Factor долучилося понад сто лікарів з усієї України, які працюють у дерматології та дотичних до неї галузях. Іванна Проценко успішно подолала два етапи шоу, у яких чудово проявила свої теоретичні та практичні навички у дерматології та увійшла до сімки суперфіналістів. Про це пишуть місцеві ЗМІ

«Про шоу я дізналася завдяки медичній освітній платформі, яку я використовую для постійної самоосвіти, — каже лікарка-дерматовенеролог та суперфіналістка шоу Іванна Проценко. — Мене, як і багатьох інших молодих лікарів, запросили спробувати свої сили у цьому проєкті. Принцип, який лежить у основі DERMx Factor, чимось подібний до популярних українських талант-шоу: спершу був тренувальний табір, де ми виконували фахові випробування, потім — ще два раунди, за результатами яких мені й вдалося увійти до фінальної сімки. Взагалі, мені дуже імпонує формат цього проєкту, адже він цікавий не лише для практикуючих лікарів, але й для пацієнтів, які мають змогу дізнатись більше про медицину».

Наразі триває онлайн голосування. За Іванну можна віддати свій голос у два кліки: перейти за посиланням та натиснути цифру 6. Лінії для голосування відкриті до 17 години 17 грудня включно.

Відео дня

— Вперше в Україні було проведене медичне талант-шоу серед дерматологів. Із сотні учасників із різних куточків України я разом з 6 учасниками пройшла у суперфінал, але далі без Вашої підтримки ніяк. Переможця визначатимуть за кількістю Ваших голосів, — написала Іванна на своїй сторінці у фейсбук.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up