Ляпсуси завкультури у її звіті

Ляпсуси завкультури у її звіті

Відомо, що міське радіо слухають одиниці, але воно продовжує жерти кошти міського бюджету.

Особа, яка віщає, і редактор, і диктор, і журналіст в одній особі, отримує зарплатню заступника міського голови. Тому і диферамби тільки йому і не перевірена інформація чиновників. Отож, обережно!

У вівторок, 13 березня, по радіо прозвучав звіт керівника Козятинського відділу культури. Проаналізувавши, якими новинами “профі” в культурі забрала весь ефір, хочу повідомити всім, що трохи не в’яжеться там з цифрами. Не відповідність в цифрах говорить про те, що правдивість всього звіту можна поставити під сумнів.

Почну з музею нашого міста. Провели там і за його межами 24 виставки. Але, як в таке приміщення можна запхати 329 осіб? Якщо в звіті є точне число відвідувачів музею “7 і 9 тисяч осіб”  і цю кількість розділити на 24 виставки то й виходить стільки людей, що основна маса буде стояти на дворі. Як з вулиці розглядають музейні експонати відвідувачі музею, керівник культури у звіті не пояснює. Якщо в дійсності так, як у звіті, приходить більше трьохсот людей на відповідний захід, то з початком поточного року не музей парканом обгороджувати треба, а поставити нормальний туалет. Той, що там є, вважається аварійним.

Відео дня

За словами заввідділу культури, проведено 62 масових заходи, які відвідали близько 60 тисяч мешканців нашого міста(!). Це виходить, що в середньому на кожен конкурс, чи розважальний захід приходять близько тисячі наших краян. Хтось в це може повірити? От шоу на ходулях в середньому відвідувало по 30 козятинців за одну виставу. Трохи більше було на концерті Натаніки та Салтикова. До таланту цих артистів питань не виникає. Я тільки про те, що звіт не відповідає дійсності. А хто мав перевірити, з якою програмою приїхали в Козятин ансамбль патріотичної пісні? Горе-патріоти такого наспівали, що й масовка розбіглася.

Ще у звіті, як позитив подається масовка дітей з дитсадків та учнів на різдвяно-новорічні свята. Дітки мали кружляти на ПРБ біля штучної ялинки за 30 тисяч, а вийшло, що між ялинкою і дітьми стояв паркан і нагорнута кучугура снігу. Як можна звичайне марнотратство бюджетних коштів, як позитив у звіті подавати?

Продовжуючи новорічну тему, за словами завкультури, хтось намагався поцупити гірлянду з ялинки під час різдвяно-новорічних свят. Негідника відеокамера зафіксувала та поліцейські відмовляють у перегляді запису. Хтось може повірити в таке про поліцію, яка так самовіддано виконує забаганки міської ради? Якщо це дійсно було так, то це може бути тільки за умови, коли злодієм виявився той, кого не можна здавати. Виходить, що злодій хтось із своїх...

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володимир Пресняк

    Частіше треба відвідувати музей і трохи проясниться.Крім ділити і віднімати ...треба навчитись множити і додавати тоді буде користь громаді.
  • Володимир Пресняк

    Хочу добре слово сказати про роботу музею .....Кожний захід (виставка) проводився не один день .І люди приходили не всі одразу, ось Вам і така цифра.Але справа не в цифрі, а в роботі музею і  вчасності її завідуючої.Я був на деяких заходах і хочу відмітити що Ліля Макаревич  проводить їх не для "галочки".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up