Люди поскаржилися на магазин

Люди поскаржилися на магазин

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” вже неодноразово звертаються зі скаргами на господиню одного з магазинів взуття. У соцмережах також можна було відслідкувати пости-скарги на її грубе спілкування з клієнтами.

Ми поспілкувалися з господинею і водночас продавчинею цього магазину.

— Я вже 20 років займаюсь взуттєвим бізнесом, — розповідає пані Надія. — Різні зустрічалися люди. Але ніколи за всі ці роки в мене не було конфліктів з покупцями. На жаль, у поточному році — сварка за сваркою! І тільки з дівчатами-студентками. Вони провокують мене своїм поводження та ставленням. На будь-яку мою відповідь вони починають вимагати книгу скарг, чіпляються до слів, нібито невдоволені якістю та ціною взуття.

За словами директриси, одного разу вона заборонила наглу фотозйомку свого товару. За це отримала гучний скандал. Наступного дня все це вже обговорювалося в соцмережах.

Відео дня

— Через деякий час дівчина, яка це виклала в інтернеті, прийшла до мене за взуттям. Я відмовилась її обслуговувати. Скоріш за все таких “покупців”-провокаторів до мене посилають мої конкуренти.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Користувач

    Та власниця трохи несповна розуму. Одного разу у них було придбано взуття, яке відходило аж 1 (ОДИН) день!!! І після заміни на таку ж пару, у заміні відходив лише кілька днів. А коли прийшов з мирним проханням звернути увагу на постачальника (без претензій на заміну), то вона вчинила шкандаль, мовляв, я самостійно та навмисне псую її ідеальне взуття. Та ні за які гроші я більше не піду в той нікчемний магазинчик!! Тому не треба тут про неадекватних покупців - я маю повне право знімати, фотографувати, та хоч пряму трансляцію вести - продавець мені не указ ніяким чином і неварто порушувати Конституцію і обмежувати мої права! Справа продавця - посміхатись і обслуговувати покупців, а не показувати свої комплекси.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up