Люди прийшли скаржитись на поліцію

Люди прийшли скаржитись на поліцію

Прийом зневірених у справедливості людей новим керівництвом козятинської поліції та заступником начальника обласного ГУНП

У приміщенні козятинської поліції 23 лютого 2017 року відбувся прийом громадян заступником начальника ГУНП головного управління національної поліції (ГУНП)у Вінницькій області майором поліції Віталієм Ярмолюком. Завдяки поширенню інформації на наших медіаресурсах, про приїзд “великої шишки” знало багато мешканців району та міста. Отож, у поліції було людно. Хто прийшов зі скаргами, хто з заявами, хто з клопотанням.

Як і на останньому прийомі громадян новим начальником поліції, де були присутні журналісти, в основному скаржились на колишнього очільника поліції та працівників райвідділу Брянського, Яценка, Матвійчука, Пазюна, Прокопчука. Говорили про їхню корупційність та нерозгляд справ.

Одним з присутніх був житель Сокільця Олександр. Він розповів, що прийшов за допомогою, тому що його не справедливо звинувачують у злочині, в той час коли він сам потерпілий. А справу фальсифікують і не розглядають в тому порядку, як потребує закон.

Відео дня

Зі слізьми на очах прийшла жителька міста пані Ніна. Засмучена мати протягом п`яти років шукає справедливість у розслідуванні, яке затягнулося ще позаминулим керівництвом.

На прийом прийшла і працівниця медицини пані Раїса. Її справа про нанесення тілесних ушкоджень на робочому місці не розглядалася з жовтня. І тільки перед приїздом керівництва з області, її викликав слідчий...

Майор з області вислуховував людей з терпінням і повагою. Обіцяв перерозгляду справ, “я намагатимусь вам допомогти”, — казав. Також відвідувачі висловлювали надію на нового керівника поліції Олега Швеця.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up