Майбутня поліцейська стала “Міс RIA-2016”

Майбутня поліцейська стала “Міс RIA-2016”

Перемогла 18-річна Каріна Величко з Глухівець, студентка Вінницького професійного училища департаменту поліції охорони

На початку року газета “RIA-Козятин” розпочала конкурс “Міс RIA”. У ньому взяли участь 45 претенденток на звання найкращої. Вони надсилали свої фотографії до редакції. Ми їх розміщували на  останній сторінці газети “RIA-Козятин” та на сайті kazatin.com.  

Методом голосування минулого тижня була обрана найкраща дівчина нашого краю — Каріна Величко. Тепер фото дівчини прикрашатиме календар нашої газети на 2017 рік.

— Про конкурс  дізналася від подруги, — говорить Каріна. — Після подачі заявки, через два тижні мене запросили в редакцію газети “RIA-Козятин” на фотосесію. Про перемогу повідомила сестра. Вона сказала, що я набрала 155 голосів та моє фото переглянуло більше півтори тисячі людей.

Відео дня

Дівчина розповіла, що в той час була на навчанні. Вона забігла в аудиторію і прокричала: “Я виграла в конкурсі!”

— Усі одногрупники почали аплодувати та вітати мене, — емоційно пригадує дівчина. —  Емоції переповнювали. Була дуже задоволена.

Народилася Каріна в селищі Глухівці. Мама — Валентина Іванівна та тато — Володимир Іванович працюють на залізничному підприємстві БМЕУ-2. Каріна найменша дитина в родині.

За словами нашої міс, після закінчення школи вона вирішила обрати професію поліцейського. Тому пішла навчатися у Вінницьке професійне училище департаменту поліції охорони. На запитання, чому обрала таку професію, дівчина відповіла:

— Я дуже часто стикалася з такою ситуацією, коли правоохоронні органи вирішували проблему на користь тієї людини, у якої було більше грошей... Я — за справедливість.

Після закінчення училища для продовження навчання Каріна мріє вступити до Одеської національної академії внутрішніх справ України.

Про своє студентське життя вона розповідає з задоволенням. Вона активно бере участь у змаганнях жіночої збірної з футболу, любить танцювати, співати, вишивати бісером, відвідує секцію рукопашного бою. Улюблена музика — рок. Улюблена страва — суші. Фільми-фаворити — “Мажор”, “Спеши любить”, книга — Пауло Коельо “11 хвилин”, “Алхімік”, “Вероніка вирішує померти”.

Майбутня полісменка бажає молоді Козятинщини розвивати себе — займатися спортом і читати більше книг.

— Займайтеся тим, до чого лежить душа! — закликає юна міс.

 

Ще дві красуні

На другому місці в конкурсі “Міс 2016” — 21-річна Ірина Кравчук. Про себе дівчина розповіла, що дуже любить море та пізнавати щось нове. Красуня мріє побачити океан. За неї проголосували 132 людини. Третє місце посіла Юлія Гламазда. Їй 18 років. Юля набрала всього на один голос менше, ніж Ірина.

Козятинська красуня у вільний час полюбляє слухати музику, малювати та дивитися фільми.

Газета “RIA-Козятин” вітає красунь з перемогою у конкурсі. Бажає здійснення всіх мрій та планів.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up