Майданчик схожий на смугу перешкод

Майданчик схожий на смугу перешкод

На території школи №5 недобуд для дітей

Нещодавно на території школи № 5 міська влада подарувала дитячий майданчик. Як глянути на подарунок здалеку, то душа радіє, що козятинські міські начальники так люблять дітей. Якщо до того майданчика підійти близько, спадає думка: “Це як треба ненавидіти дітей, щоб поставити в школі травмпункт для школярів?”

Про такий собі майданчик для дітей знають ще не всі батьки школярів. Тільки в близьких до школи колах вже тому витвору мистецтва дали назву. Перша — “Смуга перешкод до дитячої гірки”. А друга — “Тренажер для МНСників”

Якими пунктами керувався замовник (в даному випадку міська рада), купуючи ту карикатуру? Адже до тієї гірки не можна буде добратися дітям навіть за допомогою дорослих.

Відео дня

Те, що  в дитячому майданчику називається сходинками, в констукції відсутнє. До самої гірки веде решітка, в яку явно провалиться дитяча нога. Звичайно, фізично розвинені діти вилізуть на ту гірку по звичайній трубі навіть без тих умовних сходинок. Так не всі діти екстремали.  Для більшості, це майданчик, на якому можна отримати травму. Тобто небезпечний для здоров’я дітей.

Усі ми буваємо на ринку. Хоча один із нас взяв товар, не глянувши на нього? А чому для дітей за бюджетні кошти купується казна що? Тому що купується не для дітей, а для чергового звіту. Адже з початку своєї каденції новою владою були закуплені майданчики, які були безпечними для дітей. А потім вони навчилися, як дурити суспільство, прикриваючись турботою про дітей. З кожним разом майданчик купувався все гірший від попереднього. І владі це сходило з рук.

Ось і зараз майданчик обтягнули стрічкою — загородили, щоб застигла цементна суміш. І стоїть він так вже більше двох тижнів. Нам скажуть: “Навіщо пишете, до майданчика ще не завезли решту обладнання?” Тому ми і пишемо, щоб деталі, яких бракує на майданчику, таки довезли.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up