Міська влада опитувала. Та, мабуть, не там

Міська влада опитувала. Та, мабуть, не там

У цьому році  міська влада вирішила запитати в городян, як святкувати День міста в Козятині.

Типу, кого ж мешканці хочуть бачити на сцені в день 143-річчя Козятина: відомих артистів з іменем, чи когось з місцевих талантів? Як повідомили на офіційному сайті влади, таке опитування проводили переважно по підприємствах і організаціях міста. Але таке опитування слугувало, скоріш за все, тільки для звітності. Тому що немає впевненості, що більшість наших земляків є прихильниками артиста Мірзояна, якого чекають як гостя міста.

На мою думку, влада давно вирішила, як вона буде святкувати День міста. Хіба що тільки внесе якісь косметичні правки.

А щодо дійсного опитування, то воно виглядає приблизно так (опитано більше 200 осіб).

Відео дня

Молодь, яка проживає в центрі і близько до нього, дають невелику  перевагу артистам з  великої сцени. На окраїнах Козятина в більшості хочуть бачити місцевих зірок. Люди середнього віку, як у центрі, так і на околицях Козятина, хочуть бачити тільки місцевих знаменитостей. Навіть називають своїх улюблених виконавців. Наприклад, пан Анатолій хоче чути Володимира Іжицького, пан Олександр — фанат Тетяни Фабіцької. Дмитра Плотницького хочуть чути відпочиваючі  на стадіоні “Локомотив”. А жителі району ПРБ. вважають, що кращий — Сергій Лещук. Вони його знають. Пані Оксана, наприклад, переказала через представника преси, що має два побажання. Вона хоче бачити на сцені хлопчика, який виступав на конкурсі “Козятин має таланти”. Мабуть, це Артем Сичевський і танцювальний колектив “Зорянка АРТ”. І ще багато художніх колективів з району...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up