Місто не прозорих відносин

Місто не прозорих відносин

Для чого адміністрація міському голові Козятина? Його секретар Костянтин Марченко, платні та безоплатні радники?

Однозначно, так, як зазначено статутом про міську владу та самоврядування: “Найголовніше завдання Козятинського самоврядування України – формування сильної, конкурентноспроможної, самодостатньої територіальної громади”.

Статут – один із основних документів життєдіяльності міста. Без сумніву,  що статут організовує і прописує весь процес життя громади міста, прописуючи організацію суспільних відносин. Цей документ стверджує цінності - моралі, совісті, добропорядних відносин, принципи сталого розвитку, ефективного управління містом не для депутатів та адміністрації, а саме для громади міста.

Прикро, що з самого старту своєї діяльності міський голова почав стверджувати постулати відсутності в нього етики, честі, порядності, не добросовісного та не ефективного управління козятинською громадою. Перелік його починів, що межує зі зловживанням владою, жадібності до наживи, правовий нігілізм настільки великий неодноразово описано і продемонстровано на  відео, на які він не реагує. Відлітають від нього, як горох, від стінки. Результат про створення територіальної громади з включенням прилеглих сіл однозначно громадами не сприймається категорично. Про Малу Конституцію територіальної громади навіть не ведеться мова. Гальма всьому — молодий, освічений зухвалий міський голова, з яким небезпечно і неможливо розробляти нормативні положення, з метою подальшого пошуку шляхів розвитку.

Відео дня

Стверджую, він проігнорував більше 200 заяв та звернень громадян.

Працю колективу активістів концепцуального розвитку скверу міста проігнорував з неабиякою легковажністю та чванством. А там люди похилого віку, значно фаховіші, з життєвим досвідом та мудрістю. Формальною відпискою поклав одним не гарним вчинком про сумнівне виховання його в родині, навіть як батька. Він, як особа, що керує єдиним органом представницької влади міської громади, стає небезпечним, так як порушує суспільну мораль та устої управління держави. Таїть в собі небезпеку формування аморфного, ватного ставлення громади до розвитку і формування активної молоді, нових облич. Де ініціатива не надходить підтверджено. Не створюються нові робочі місця для молоді, звільнених з ЗСУ, ветеранів війни, вік яких до 40 років. А такий фатальний розвиток подій веде до одного: в місто на прозорих відносинах не прийде жодний інвестор. Практично, він був реалізований лише один раз і то за каденції колишнього голови (вікна, двері, дах шкіл та садочків).

Далі — тиша і безнадьога, яку законсервував і зафіксував міський голова Олександр Пузир.  Немає більшого блага, ніж радіти своїм справам, бо в цьому і доля людини, бо хто його приведе подивитися, що буде після?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up