Місцевий БЮТ зневажає навіть Ізраїль

Місцевий БЮТ зневажає навіть Ізраїль

За таку злочинну організацію праці в Козятині на вулиці Земляка, мабуть, треба відправити міського голову до буцегарні.

Середа, 9 год. 40 хв., 4 квітня 2018 року. У час найбільшого скупчення людей, що поспішають на базар, проводяться земляні роботи! Віддаємо пошану ювелірній роботі техпрацівників. Персонально — екскаваторнику. Ці люди стали живим щитом між ковшем екскаватора та городянами. Якщо екскаватор когось потрощить, то тільки з робітником, не інакше.

Увага: з 15-ї години щодня вказана вулиця абсолютно безлюдна!

Тож потрібно так нехтувати та зневажати робітників та громаду міста, щоб так наражати людей на трагічні події перед Великоднем. Звернення до отця Романа Масири, депутата від БЮТ: помоліться за душу міського голови, щоб Бог дав йому розуму, поважати та берегти людей від напасті, як це зробила в сінагозі привселюдно (в Ізраїлі) пані Юлія Тимошенко 1 лідер БЮТу. Істину глаголять: не шукай, не клич біди, вона сама прийде.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up