Місячний календар стрижок на квітень 2018

Місячний календар стрижок на квітень 2018

У місячному календарі стрижок на квітень 2018 року різні події надають певну дію на стрижку волосся людини.

Вибравши найсприятливіший день для стрижки, ви збережете свої позитивні сили і позбудетеся від усього негативного, знайдете гармонію з собою і зовнішнім світом.

Сприятливі дні для стрижки: 4, 5, 11, 12, 17, 19, 20, 21, 25, 26, 27, 28 квітня.

Після стрижки в ці дні волосся буде рости швидше, перетин кінчиків НЕ буде дошкуляти вас довгий час. Також зміна довжини локонів допоможе зберегти внутрішню енергію і відновити рівновагу.

Відео дня

Нейтральні дні для стрижки: 13, 14, 21 квітня.

Якщо ви хочете змінити довжину волосся, але вам хочеться на більш тривалий час зберегти форму і довжину зачіски, вам варто вибрати нейтральний день для стрижки. У ці дні можна сміливо обрізати волосся, не боячись негативних наслідків на енергетичному рівні.

Несприятливі дні для стрижки: 7, 8, 9, 15, 16, 23, 29, 30 числа квітня.

Якщо вам не подобається регулярно відвідувати салон, виберіть для стрижки несприятливий день, коли Місяць знаходиться в спадної фазі.

Стрижка на спадної Місяці не зашкодить ні морального, ні фізичного здоров'я, ні красі волосся, але вони будуть повільно зростати.

В молодий місяць і повний місяць від зміни довжини волосся потрібно відмовитися зовсім, тому що в ці дні стрижка здатна вкоротити життя людини, погіршити його моральний стан.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Yulia Klets

    Других проблем в городе не существует?? Вы о чем вооооообще пишете???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up