«Море побажань смерті русні та путіну»: учнів ліцею #5 відвідав військовослужбовець Олександр Шумський

«Море побажань смерті русні та путіну»: учнів ліцею #5 відвідав військовослужбовець Олександр Шумський
  • Днями козятинчанин Олександр Шумський, який захищає нашу неньку-Україну від ворога відвідав діток ліцею #5 Козятинської міської ради, які присилали допомогу в зону бойових дій.
  • На знак вдячності передав вітання від хлопців та подарував підписаний прапор з зображенням шеврону 59 окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка.

— Море побажань перемоги Україні. Море побажань смерті русні та путіну, і це звучить з вуст дітей, і це правильно, так і буде. На знак вдячності передав вітання від хлопців та подарував підписаний прапор з зображенням шеврону 59 окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка. якую 4-А за теплий прийом, дякую батькам та класному керівнику Ірина Слободяник за чудове, патріотичне виховання дітей! Діти — це майбутнє, Україна з таким майбутнім обов'язково переможе! — написав Олександр Шумський разом з Іриною Слободяник.

Нагадаємо:

У грудні минулого року учням 3-А класу Ліцею №1 імені Тараса Шевченка передали стяг з Бахмуту, де воїни ЗСУ відновлюють цілісність та незалежність нашої рідної неньки-України

Відео дня

Також додамо, після зустрічі із земляками, що відбулася у ліцеї №5 на початку грудня, нацгвардієць Дмитро Фінашин, Герой України, яким пишається вся держава та який є уособленням незламності і волі до перемоги, подарував на згадку Козятинській громаді власноруч підписаний Державний Прапор України.

Читайте також:

Мама двох захисників з Блажіївки Тетяна Вітюк просить зібрати кошти на плитоноски, турнікети, аптечки

 Десять місяців великої війни: хронологія подій у Козятині

Шість пострілів з «Джавеліна» — і всі без промаху. Що говорив про нашого земляка президент Америки

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up