На Грушевського, 66 — суцільна ідилія мешканців з комунальниками

На Грушевського, 66 — суцільна ідилія мешканців з комунальниками

У редакцію газети “RIA-Козятин” звернулися мешканці вулиці Грушевського, 66. Вони повідомили, що місяців два тому в другому під’їзді цього будинку комунальники почали проводити косметичний ремонт. Та все зупинилося.

За словами жителів будинку, працівники КП “Відродження” почали робити ремонт не по-господарськи —  стіни шпаклювали по залишках старої фарби. Майстри ремонтної бригади отримали зауваження. Останні відреагували миттєво, склавши свої речі. А люди пообдирали стіни...

Мешканці будинку чекали продовження ремонту. Замість цього там з’явилася вивіска, що за будинком значиться борг більше 400 гривень.

У ході журналістського розслідування, виявилося, що борг дійсно був, але вже погашений (правда, не відомо, ким). У коментарях газеті “RIA-Козятин” керівник “Відродження” пообіцяв, що ремонт продовжать.

Відео дня

І стримав слово. Уже в п’ятницю, 21 липня, на Грушевського, 66 почалися потихеньку роботи. Комунальникам почали допомагати мешканці. За свій кошт на суму 650 гривень закупили фарби. Хто приніс вікно, хто поставив двері...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    На Грушевського, 66 - двоповерховий будинок з одним,єдиним під’їздом.Вячеслав Гончарук,слідкуйте за тим,що пишете...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up