На Козятинщині домінують сварки

На Козятинщині  домінують сварки

Кримінальна хроніка минулого тижня Козятинщини
 

16 січня

З горища однієї з мешканок міста викрали продукти харчування та господарські речі. Потрапили туди злодії за допомогою підбору ключа.

У козятинчанки шляхом зловживання довірою один чоловік заволодів її мобільним телефоном.

Відео дня

До жительки с. Сестринівка чоловік вчиняв за місцем спільного проживання насильство.

17 січня

Обікрали медпункт у Сестринівці. Залізли злодії через пластикове вікно, віджавши його. Проводяться заходи по встановленню особи, причетної до скоєння злочину.

Жителька смт. Залізничне написала заяву в поліцію на невідому особу, яка погрожувала їй та її батькам фізичною розправою. Проводиться перевірка.

У селі Козятині в нічний час з подвір’я одного приватних помешкань викрали спортивний велосипед. Вжитими заходами працівниками поліції було встановлено, що у вчиненні злочину обґрунтовано підозрюється 17-річний житель с. Іванківці. Проводиться досудове розслідування.

У Кордишівку виїжджала слідчо-оперативна група поліції на сімейну сварку.

Шахраї під приводом продажу холодильника через інтернет, отримали повну передплату за товар від козятинчанки.

Побили вікна в одному з помешкань козятинчанки.

19 січня

У смт. Глухівці під час перевірки 17-річного жителя смт. Глухівці виявили поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження (коноплі). За даним фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 309 КК України (Незаконне зберігання наркотичних засобів). Проводиться досудове розслідування.

У селі Журбинці сварилися чоловік і жінка за місцем спільного проживання.

20 січня

У Непедівці сварилося подружжя.

У селі Козятин конфліктували сусіди.

У Кордишівці з городньої ділянки скоїли крадіжку двох металевих контейнерів. Поліція проводить заходи по встановленню особи, причетної до скоєння злочину.

Поскаржився козятинчанин, що він конфліктував з невідомою особою.

Після прибуття електропотяга “Жмеринка-Козятин” було виявлено труп 53-річного жителя Мурованокуриловецького району. Труп без ознак насильницької смерті направлено на судово-медичну експертизу. Проводиться перевірка.

21 січня

Жителька с. Збараж поскаржилась на чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння вчиняв сварку.

Жителька с. Лопатин викликала поліцію до свого співмешканця, який за місцем спільного проживання вчиняв сварку.

Чоловік з Молодіжного поскаржився на дружину, яка повернулася додому в стані алкогольного сп'яніння та вчиняла сварку.

22 січня

Злодії демонтували металеві грати, пошкодили вікно в магазині смт. Залізничного. Винесли гроші, тютюнові виробів та слабоалкогольні напої. Постає питання: “Де сигналізація?”

У Козятині викрали золото у одного мешканця міста.

Мама поскаржилась на сина, який в стані сп’яніння за місцем спільного проживання вчиняв сварку.

У Глухівцях під час перевірки 31-річного жителя м. Козятин було виявлено та вилучено паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження (коноплі) та паперовий згорток з речовиною білого кольору.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up