На наступну сесію депутати міськради, певно, вдягнуть протигази

На наступну сесію депутати  міськради, певно, вдягнуть протигази

Через три роки влади відкрилася справжня сутність народних обранців - вони переродилися у «фантомасів»

 Існує декілька версій, чому вони будуть намагатися приховати свої обличчя.

Перша - це тому, що ці особи добре псують повітря у приміщенні і таким чином  спробують захистити свої  легені від вихлопів із сусідських дуп. Друга - вони давно  розучилися розмовляти і тепер будуть тільки «булькати» один до одного, пояснюючи щось на мигах. Нарешті ще одна, найбільш жахлива. Ми маємо не депутатів, а монстрів, які довго ховалися у міськраді, нарешті визріли і повилазили з яєць. У народі кажуть, що цьому дуже сприяло задимлення, штучно створене ними у місті. Головна мета – труїти городян, не давати їм дихати. Чим більше їх потрапить до лікарень або на кладовище, тим краще для «істот».

Вони патякають на сесіях про благоустрій, про турботу за мешканців, б’ють себе у груди і обіцяють тепле і охайне місто, а насправді роблять усе навпаки, з ненавистю до простих людей. Таке враження, що у Козятині на вулиці Героїв Майдану знаходиться не міськрада, а дурдом «Веселка». Там зібралося декілька десятків пустоголових людей, які не мають жодної уяви про те, як керувати містом, що робити, як діяти в тій чи іншій ситуації. Ліплять накази, рішення, посилають їх один одному, а потім тими наказами щось витирають. До того ж, у цьому мороці, що охопив місто, вигідно робити темні справи. Депутати «народжують» по три-чотири комунальні підприємства, потім швидко  їх ліквідовують, а гроші з міського бюджету, тобто з людських кишень «крутять» на якихось рахунках. Дякуючи такій «копіткій, впертій» праці мера «Пухиря», посадовців типу Лівшиців, Ясних та їм подібних, підприємців Бубликів, Іщенків, Козятин став схожим на свинарник. Місто потопає у суцільних калюжах, тротуарів немає, освітлення  нормального немає. Усюди баюри, канави, купи щебеню після незавершених робіт.

Відео дня

Біля центрального скверу водяники щось рили, рили, а потім висипали гравій і навіть не стали розгортати. Понаставлено сміттєвих баків на кожному кутку, але чистіше від того не стало. Літом буде сморід і мухи розміром з кулак, адже ніхто не піддаватиме оті баки санітарній обробці?  

Про каналізаційні люки краще мовчати: або гілки якісь стирчать з дірок, або цей люк уже так вліз у асфальт, що тримається «на шмарклях» і чекає того, хто туди влетить. Було б добре, якби туди влетів хтось з цих посадовців або й сам голова. Може, пішло б на користь.

Підняли плату за воду - вона як була брудною, так і залишилась. Патякали-мекали про водогін, а де той водогін? У якому місці? Збільшили тарифи на житло - а прибудинкову територію хтось прибирає? Де і коли у Козятині бачили двірників? Чи ремонтує хтось під’їзди? Ціна у маршрутках підскочила на гривню. Хоч один з тих панів їздив нашими  маршрутами, вивчав, як ходять автобуси, доцільність розкладу, стан зупинок? Хтось ставив собі питання, як це молодій мамі з коляскою влізти у той жовтий автобус № 7?  Він, вибачте, схожий на кишківник. Якщо впхався, то не розвернешся і ледве випхаєшся. Якому дурню прийшло на розум змінити нормальні місткі маршрутки на вузенькі шкільні автобуси, призначені для дітей? Гадаємо, що чиновнику з міськради. Але ані голова, ані його посіпаки не переймаються цими питаннями. А навіщо? У них повний комфорт і все добре!

Для чиновників, окрім центральної вулиці Героїв Майдану, де стоїть їхня «Веселка», не існує сотень далеких і маленьких вулиць у суцільній темряві і багнюці, де людина може впасти і покалічитись. А на носі вже зима, ожеледиця! Узяв би пан голова та й пройшовся увечері вулицею Джерельною, там де темрява така, що хоч очі виймай, а калюжі (зовсім не джерела) по коліна.

Ні, не цікавлять чиновників проблеми, з якими живуть люди, що їх турбує? Вони «працюють»,  щоб створити ще одне «комунальне підприємство», щоб знову підняти тарифи чи щось подібне. Вони, вірні раби системи, яка їх добре годує, будуть натхненно виконувати свої обов’язки, визначені цією системою.

Зрозуміло, що винна у людських бідах і громада міста - дуже слабка і інертна, яка покірно терпить і спостерігає, що виробляють «фантомаси». Та потрібно щось змінювати. Громада не може бути у заручниках жалюгідної купки пройдисвітів, що рохкають біля корита. Колись-таки терпець лінивим і доброзичливим мешканцям урветься. Поки ж вони лише щодень посилають лайки і прокльони на адресу посадовців. Та все, що йде до неба – матеріалізується. Тому існує ще одна версія,  чому депутати та чиновники збираються натягнути протигази. Ці істоти «рознюхали»,  що їх будуть бити, і хочуть заховати свої «фейси» під гумою зі скельцями, як у 2014 р. це робили «тітушки» під каптурами. Але це їм не допоможе!   

Ганна Шрот

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ginette Dern

    Сервіс відкритих позикових пропозицій про особисті гроші ([email protected])

    юридична угода надає гроші по всій країні без гарантій у межах від € 2000 до € 7 000 000 з контрактом.

    Я створюю особовий банк для фінансування та позики на пропозицію грошей, я підтверджую державу

    Я пропоную особисті грошові позики всім серйозним людям, які можуть погасити процентну ставку у розмірі 3%, я даю всі типи грошей, незалежно від вашої потреби в грошах

    зв'язатися: [email protected]

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up